Пирин Бл за случая със Загорчич: Провокации, симулации, арогантност и тенденциозност

Ръководството на "орлетата" излезе с декларация

Пирин Бл за случая със Загорчич: Провокации, симулации, арогантност и тенденциозност

Ръководството на Пирин Бл излезе с декларация по повод случая със старши треньора на Славия Златомир Загорчич, който бе уцелен с бутилка в рамото и мачът бе прекъснат за 5 минути, за да му се окаже помощ. После Заги сам призна, че тя била, защото в опит да се предпази сам си е бръкнал в окото.



"Във връзка със събитията по време и след мача между Пирин и Славия категорично изразяваме възмущението си от последвалите коментари и реакции и тенденциозно и некоректно отразяване на случилото се на cт. "Христо Ботев". Десетки свидетели от резервната скамейка и длъжностните лица потвърдиха, че удар с предмет по старши треньора на гостите Златомир Загорчич не е имало. Според самия него той се е "самонаранил". Бръкнал си бил в окото. Нереално и грозно е последвалата симулация и театралност, съпроводена с лежане на игралното поле, довела до близо 5-минутно прекъсване на мача и до нагнетяване на и без това доста нервната обстановка. От подобни действия не печели никой -нито футболът, нито самите отбори.



Темпераментните ни фенове нямат нищо общо с ширещата се бруталност на много други такива в Първа лига. Неприемливо за нас е един старши треньор в Първа лига да се обръща към колегите и служителите в Пирин с неуважение и реплики, присъщи на долните дивизии в Сърбия. Неприемливо е треньор от щаба на гостите по време на мач да отива необезпокояван до допълнителния асистент рефер (дама), да го обижда и напада вербално и това да няма последствия. Неприемливо е контузен състезател на гостите цяло първо полувреме да е "на гърба" на страничния съдия и обиждайки и нападайки го, да търси ескалация на напрежението. Същият да "посреща" съдиите пред съблекалнята и отново да търси сметка и да цели сплашване. Неприемливо е по време на целия двубой човек на скамейката на отбора гост да е с включен телефон, който да звъни пронизително, и демонстративно да се говори на висок глас, за да се разбере кой точно се обажда. Демонстративното атакуване на съдиите по всякакъв начин в крайна сметка дадоха резултат. Едно погрешно отсъждане в края на мача доведе до елементарен корнер, който от своя страна реши крайния изход. Това не са футболни прийоми. Пирин Благоевград никога не е търсил позитивен изход от ситуация по подобен начин и няма да го прави и в бъдеще. Битката за оцеляване бе загубена, но войната тепърва ще се печели.", написаха "орлетата".

Треньорът на Пирин: Не отписваме мача със Славия, ще се надиграваме

„Тежкото тепърва предстои“, посочи Петър Златинов преди мача с Кариана

ЗА КУПАТА: ЦСКА гостува в Монтана, аматьори посрещат Левски (СНИМКИ)

Вижте всички двойки за 1/16-финалите

ОБЗОР: Дъжд от голове и рокада в подножието на върха във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

Струмска слава загуби от ЦСКА 1948 след гол от дузпа в продължението - 3:4, Арда също падна, макар че Макриев се разписа (КЛАСИРАНЕ)

Един под въпрос в Пирин за мача с Ботев

Олимпиакос окуця след Локо Пд и отмени контролата с „орлетата“

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Царско село с 3 от 3, ЦСКА 1948 с победен гол в 93-ата минута (ОБЗОР НА ВТОРА ЛИГА)

Вижте резултатите от третия кръг и следете на живо тук...

Петър Златинов: Младите момчета имат нужда от подкрепа и самочувствие

„Ще искам повече концентрация във важните моменти“, каза в треньорът на „орлетата“

Бивш ас на Пирин подписа в Турция

Аймен Суда ще играе в Карабюкспор

Петър Златинов: Царско село е фаворит срещу Пирин

„Смятам, че силите във Втора Лига са изравнени и непобедими съперници няма“, каза треньорът на „орлетата“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки