Уест Хем и Стоук Сити завъртяха реми (ВИДЕО)

Питър Крауч даде преднина на гостите

Уест Хем и Стоук Сити завъртяха реми (ВИДЕО)

Уест Хем и Стоук Сити не излъчиха победител в срещата помежду си от 34-ия кръг на английската Премиър лийг. Мачът в Лондон приключи при резултат 1:1, като Питър Крауч даде преднина на гостите в 79-ата минута, но в 90-ата Андрю Каръл изравни.
 

Срещата започна двуостро с положения и пред двете врати. Във 2-ата минута Артур Масуаку стреля отблизо, но Джак Бътланд спаси. Веднага след това събитията се пренесоха пред другата врата, където Рамадан Соби стреля от границата на пеналта, но в ръцете на Джо Харт.

 
В 17-ата минута страхотен удар на Аарън Кресуел от фаул бе спасен от вратаря. В 33-ата минута пък Маме Берам Диуф се освободи в пеналта и шутира по земя, но без да затрудни Харт.
 
В 36-ата минута Марко Арнаутович за малко да нокаутира Бътланд със силен удар отблизо, с който нацели стража в главата. В 45-ата минута и Марк Нобъл стреля от около 25 метра, но без успех.
 
Втората част бе още по-вълнуваща. Първо в 55-ата минута гол на Арнаутович бе отменен правилно заради засада. След това в 66-ата минута ново попадение на домакините, този път след удар на Едмилсон, не бе зачетено, защото отново Арнаутович бе зад защитата и влияеше на играта.
 
В 79-ата минута почти от нищото гостите стигнаха до откриване на резултата. Джердан Шакири отправи силен шут, Харт не успя да улови топката и Крауч отблизо я вкара във вратата за 0:1.
 
В 90-ата минута обаче Уест Хем успя да се добере до равенството. Кресуел центрира за Каръл в пеналта, а той с красив удар от воле бе точен за крайното 1:1.
 
Този хикс не бе най-желаният резултат и за двата тима, които се борят за оставането си в елита. Уест Хем се намира на 14-ото място в класирането с 35 точки, докато Стоук е на 19-ата позиция с 28 точки в своя актив.
Тен Хаг чете конско на...медиите

Мениджърът на Юнайтед бесен след публикации за мача с Ковънтри

Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Манчестър Сити излъга Челси и се класира за финала на ФА Къп (ВИДЕО)

Бернардо Силва вкара единственото попадение в срещата

Брентфорд разби Лутън при визитата си, вкара 5 гола на противника си (ВИДЕО)

Между двата тима се получи доста интересен мач

Уест Хам и Нюкасъл обмислят треньорска промяна, и двата тима с мераци към Сари

Италианецът може да избира

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

Арсенал също се издъни у дома, гредите не спряха Вила (ВИДЕО)

Страхотен ден за Манчестър Сити в битката за титлата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки