Ренан: Мечтая за групите на Шампионска лига

„Слава Богу досега в България не съм имал проблем на расова основа”, споделят стражът

Ренан: Мечтая за групите на Шампионска лига

Бразилският вратар на Лудогорец Ренан дос Сантос заяви пред медиите в родината си, че мечтае да пази в групите на Шампионската лига.

В момента, седем кръга преди края на шампионата, разградчани водят с 6 точки пред втория ЦСКА. Той се върна и към представянето в Лига Европа.

"Сега първенството е по-балансирано спрямо миналия сезон. Показахме се добре и на голямата витрина - Европа. Изправихме се срещу водещи отбори в страните си - Хофенхайм, Милан. Направихме силни мачове в групите на Лига Европа. Трябва да имаме същата вяра и да продължим да работим. Нашата цел е седмата поредна титла. Тогава може да мислим за групите на Шампионската лига. Но това трябва да стане стъпка по стъпка. Винаги съм мечтаел да играя в групите на Шампионската лига. През миналия сезон не успяхме, но сега се подготвяме да направим нещо различно. Но ни чакат още важни мачове в шампионата", коментира Ренан пред lance.com.br.

"Когато пристигнах в България, вярвах, че целият процес на адаптация ще бъде по-труден. Но за щастие всичко вървеше много добре. Клубът ми помогна, получих всичко необходимо, за да се чувствам като у дома, включително и преводач. С течение на времето нещата започнаха да се случват. И днес заедно със семейството ми се чувстваме наистина като у дома си. Аз винаги ще бъда благодарен на Лудогорец. Това беше фундаментално, за да мога да се развивам. Слава Богу никога досега не съм имал проблем на расова основа. Напротив, бях приет много добре, особено от местните хора", добавя бившият страж на Авай и Ботафого.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки