Валери Божинов отново в отбора на Ювентус (СНИМКИ)

Вижте кое е първото дете, регистрирало се за кампа

Валери Божинов отново в отбора на Ювентус (СНИМКИ)
Това лято предстои второто издание на Ювентус джуниър камп – лицензираният лагер на най-титулувания италиански клуб ще се проведе от 25 до 30 юни в Стара Загора.
 
Това стана ясно на днешната пресконференция на организаторите от „ДФА-Комета“ и официалния фенклуб на Ювентус у нас „Ювентус-България“.
 
В близките дни ще се организира и допълнителна пресконференция, този път в града домакин, която ще е под егидата на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, който е и патрон на тренировъчния лагер.
 
Първото българско издание на лагера беше през есента на 2016, когато се включиха почти 80 деца, а треньорите от школата на Ювентус, ангажирани с тренировките, обявиха родния камп за „най-добре организирания лагер извън Италия“.
 
 
Амбициите на българския екип е да се справят още по-добре тази година, като най-много усилия ще бъдат насочени за превръщането на лагера в незабравима емоция за участващите младежи.
 
В кампа могат да се включат деца от цяла България на възраст между 7 и 17 години, а таксата за участие остава една от най-ниските в Европа и варира между 700 и 900 лева в зависимост от това, дали се включват нощувките. В рамките на сумата децата ще получат пълна екипировка на гранда от Торино, много други брандирани подаръци и пет дни, изпълнени с футбол, уроци по италиански и английски език, занимания с аниматори, методисти и игрови модули.
 
На пресконференцията в градината на столичния ресторант Raffy Bar & Gelato Шипка стана ясен и първият регистриран участник в тазгодишното издание на кампа... Валери Божинов, но младши.
 
 
Синът на единствения българин, играл цял сезон за Юве, официално позира с екипа на „бианконерите“, а Божинов старши, който сега играе в хърватския „Риека“, изпрати видео послание за бъдещите участници в лагера.
 
„Много се гордея, че Валери също като мен ще облече черно-белия екип на Юве това лято. Поздравления за всички организатори и ще се видим в Стара Загора“ каза с широка усмивка нападателят със седем попадения с бяло-черния екип.
 
Организаторите споделиха още, че Валери лично ще подкрепи инициативата, когато се завърне в България, а заедно с него ще се включат още известни футболни имена и корпоративни партньори. 
 
Регистрациите вече са отворени до изчерпването на капацитета на кампа, а желаещите да получат повече информация за възможности и условия могат да го направят във facebook на https://www.facebook.com/juvecampbulgaria.
 
 
Всички въпроси около участието и записването на деца могат да се изпращат и на e-mail [email protected], на телефон 0898 340 503 / 0888 477 740 или след предварителна уговорка в офиса на организаторите на бул. „Черни връх“ 75 в София.

 

Ново фиаско за Юве в Серия А (ВИДЕО)

"Старата госпожа" безсилна в Торино срещу Дженоа

Юве навлиза в сериозна криза, четвърти пореден мач няма победа

Торинци завъртяха 2:2 при визитата си на Верона

Алекс Сандро се разделя с Ювентус през лятото

Отборът няма план да поднови договора му

Ювентус ще преотстъпи Мойс Койн на Атлетико (Мадрид) до края на сезона

"Дюшекчиите" ще платят за наема 400 хиляди евро

Двоен удар за Алегри

Юве без Рабио и Киеза в Лече

Пече се сензационен трансфер! Юве посяга към Джордан Хендерсън

Халфът е пред трансфер в торинския гранд

Официално: Рома привлече бранител от Ювентус

Дийн Хуйсен ще играе под наем при "вълците" от Рим

Юве срази Рома и остана в битката за Скудетото (ВИДЕО)

Рабио вкара победното попадение за домакините

Погба скоро слага край на кариерата си, напуска и Юве

Уличеният в допинг халф срина кариерата си сам

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки