Топ биатлонистка загрява със секс за състезнията

Коукалова праща бикини на звезда в хокея, черви се заради вибратор

Топ биатлонистка загрява със секс за състезнията
Една от най-популярните биатлонистки в света Габриела Коукалова дължи многобройните си успехи на трасето на ... секса, признава самата тя.
 
28-годишната чехкиня пусна на пазара своята автобиография „Другата", в които разкрива пикантни подробности от личния си живот.
 
Двукратната световна шампионка и носителка на два сребърни медала от олимпийски игри споделя, че редовно се отдава на интимни ласки преди състезание, за да отпусне напрежението.
 
„Първият ми любовник беше с 12-години по-възрастен от мен. Приятел на сестра ми. Той ме заведе у дома и там се случи.
 
Трябва да призная, че той беше джентълмен и аз се наслаждавах на всяка една минута", казва Коукалова в книгата. 
 
 
„На следващия ден имах състезание и го спечелих. Оттогава сексът преди старт стана като традиция. Разбира се, треньорът ми не одобрява това, но за мен е нещо като медитация, стига да не се превръща в тричасова нощна гимнастика , допълва тя.
 
 
След среброто в Сочи, Коукалова се оплаква, че е изпуснала златото, защото е трябвало често да си оправя бикините. Тогава живата легенда на чешкия хокей Яромир Ягър й предлага просто да се състезава без бельо.
 
„Свалих си бикините и ги изпратих на Яро като благодарност за съвета. Пристигнали са у тях точно за рождения му ден", хвали се звездата.
 
 
Габриела разкрива още, че един от малкото срамни моменти в живота й е бил, когато служител на летището е открил вибратор в багажа й. 
 
„Често си правя шеги с момичетата от отбора, а те ми го върнаха тъпкано. Подариха ми пакет за рождения ден точно на входа на терминала и аз нямах време да погледна какво е. Доста се притесних тогава", казва още Коукалова.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки