Десподов каза дали ще играе срещу Левски

"Не искам и да си помислям, че от двата стола можем да паднем на земята"

Десподов каза дали ще играе срещу Левски

Заслужавахме да победим, обяви нападателят на ЦСКА Кирил Десподов, след 1:1 с Беое в Стара Загора. Младежкият национал пропусна двубоя заради контузия.

 

"Равностойно първо полувреме, но второто ЦСКА игра за победа и диктуваше събитията. Берое се прибра и разчиташе на контраатака, за да се опита да ни изненада", добави той. 
 
"При нашия гол имаше страхотен удар на Александър Георгиев и феноменален завършек на Станислав Манолев", сподели още Десподов пред Диема.
 
Той коментира и предстоящия реванш с Левски за Купата.
 
"Не искам и да си помислям, че от двата стола можем да паднем на земята. Мачът в сряда става много важен за нас и вярвам, чеи ще успем да победим", оптимист е нападателят.
 
"В понеделник ще мина последен преглед и тогава ще е ясно дали ще играя срещу Левски. Надявам се да бъда готов. Настроението не беше добро миналите дни, тъй като сме разочаровани от изпуснатата победа срещу "сините", но това 2:2, не е повлияло на самочувствието ни. В ЦСКА няма титуляри и резерви, който и да излезе на терена, дава най-доброто от себе си", обясни Десподов.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки