Лацио и Интер продължават битката за топ 4 (ОБЗОР)

Резултати и класиране в Серия "А"

Лацио и Интер продължават битката за топ 4 (ОБЗОР)

Лацио и Интер продължават да водят здрава битка за топ 4. Столичани спечелиха с 4:0 домакинството си на Сампдория, а тимът от Милано победи с 2:1 Киево като гост. Така 4 кръга преди края на сезона Лацио е на четвърта позиция с 67 точки, колкото има и третия Рома. С една по-малко е Интер, който върви пети, и за момента е аут от Шампионската лига.

 

За "синьо-черните" това беше трета поредна победа над "летящите магаренца". Икради откри резултата в 52-ата минута от непосредствена близост. Той се възползва от чудесно подаване на Д'Амброзио и матира противниковия вратар.

 

Рафиня пък намери Перишич в близост до малкото наказателно поле в 61-ата минута и хърватинът с удар по земя удвои аванса на тима си и на практика предреши крайния изход на мача.

 

Силите на домакините стигнаха за почетен гол на Степински в продължението след края на редовното време.

 

На "Олимпико" Лацио изигра пореден много силен мач, като зарадва около 45 000 тифози. Старт на головото шоу даде Сергей Милинкович-Савич в 31-ата минута, Стефан де Фрай удвои в 43-ата минута, а звездата на тима Чиро Имобиле оформи крайното 4:0 с голове в 85-ата и 88-ата минути. 

 

Резултати, XXIV кръг:

 
Каряли - Болоня 0:0
 
Аталанта - Торино 2:1
 
Киево - Интер 1:2
 
Лацио - Сампдория 4:0
 
Удинезе - Кротоне 1:2
 
Ювентус - Наполи 21,45 ч.
 
 
РЕПОРТАЖИ ОТ МАЧОВЕТЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ - ТУК
 
КЛАСИРАНЕ
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки