Звездата на Байерн: Горим за всеки мач, чакаме Реал!

Вижте какво заяви Роберт Левандовски

Звездата на Байерн: Горим за всеки мач, чакаме Реал!

Голмайсторът на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски заяви, че очаква с нетърпение полуфиналните битки в Шампионската лига с Реал Мадрид. Първият дуел е утре вечер, от 21.45 часа българско време на стадион "Алианц Арена".

"Настроението в съблекалнята е много добро. В последно време показахме, че сме във форма и горим за всеки мач. Очакваме с нетърпение мача с Реал", коментира Левандовски пред клубната телевизия.

"За да играеш на финала, трябва да победиш всеки. Знаем какво направи Мадрид в последните два сезона, но ние искаме да играем много фокусирано и да използваме ситуациите срещу тях. Знаем, че можем да успеем срещу този класен съперник. Мачовете ще бъдат трудни и интересни, но ние вярваме в себе си."

"Кристиано Роналдо винаги вкарва срещу Байерн, но се надявам, че сега няма да го стори. Много важно е какво ще направим като отбор. Това е най-важното. Ние ще внимаваме не само за него, а за целия отбор на Реал. Ще покажем какво можем най-добре и тогава Реал ще има проблеми."

"Това е Шампионска лига, трябва да покажеш най-добрата си игра и да внимаваше за всички малки детайли. Не търсим реванш, сега е различен сезон. Всеки мач е различен. Не мислим за случилото се през миналата година. Ние сме в друга ситуация, в сравнение с миналия сезон. Ще се борим да последно."

"Кой е фаворит? Когато си спечелил Шампионската лига в последните два сезона, това те прави фаворит и Реал е такъв. Но това не означава, че непременно ще продължиш напред", добави Роберт.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки