Стамен Белчев: Дербитата с Левски не са само за статистиката, те са за характери (ВИДЕО)

Само да нямаме проблем в защита, иначе съм убеден, че ще вкараме толкова голове, колкото ни трябват, допълни спецът

Стамен Белчев: Дербитата с Левски не са само за статистиката, те са за характери (ВИДЕО)
Старши треньорът Стамен Белчев говори преди важния сблъсък с Левски.
 
Реваншът от полуфиналите за Купата на България е утре (25 април) от 18:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".
 
Според него играчите трябва да бъдат спокойни и уверени и да намерят баланса между желанието и емоцията, за да бъде резултатът от двубоя положителен за нас.
 
Белчев смята, че 2 или 3 гола се наваксват и е убеден, че ЦСКА ще успее да ги вкара, но е категоричен, че тимът трябва да играе компактно в защита, за да няма проблеми.
 
„Настроението е нормално, въпреки че за нас този мач е много важен, защото се решава дали ще отидем на финал или не. Ние обаче трябва да бъдем спокойни и малко по-уверени в себе си и да намерим точния баланс между желание и емоции.
 
С момчетата обсъдихме, че два или три гола се наваксват, просто трябва да бъдем компактни, да играем и да мислим два хода напред, да нямаме проблеми в защита, а отпред съм сигурен, че ще вкараме толкова голове, колкото ни трябват”, заяви Белчев.
 
Треньорът сподели, че футболистите не трябва да бъдат обременени психически, но мотивирани и дисциплинирани, за да може да празнуваме след мача.
 
„Мисля, че отборът е добре подготвен физически, просто падна психически, след като ни вкараха голове в последните мачове. Ние не трябва да се влияем от резултата, а да правим нашата си игра, така че противника, независимо кой е той, да се съобразява с нас”, допълни наставникът.  
 
"Дербитата с Левски не са само за статистиката. Те са за характери, играе се за чест, за клуба, за феновете, за нашите семейства, за да може хората около нас и ние самите да се гордеем", заяви специалистът.
 
Какво още каза специалистът вижте в следващото видеото.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки