Шефка в ООН: Eвропейската младежка конференция записа значителни постижения

Очакваме с нетърпение да продължим сътрудничеството си, допълни Алана Армитаж

Шефка в ООН: Eвропейската младежка конференция записа значителни постижения
Поздравявам Вас и целия екип на Министерството на младежта и спорта за привличането на младите хора като приоритет в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС.
 
Това пише в официално писмо до министъра на младежта и спорта Красен Кралев регионалният директор за Източна Европа и Централна Азия към Фонда за население и развитие на ООН Алана Армитаж.
 
“Конференцията постигна значителни постижения и съм убедена,  че изработените Европейски младежки цели, формулирани и договорени по време на събитието, ще доведат до осезаеми резултати за младите хора в Европейския съюз и извън него”, се казва в писмото. 
 
В официалната кореспонденция до министър Кралев Алана Армитаж поздравява Министерството на младежта и спорта за осигуряването на присъствието на представители на страните от Западните Балкани и страните от Източното партньорство в конференцията. 
 
По думите й, тези участници са имали възможност да придобият опит и това ще бъдe от ключово значение за напредъка в изпълнението на младежките цели през следващото десетилетие. 
 
“Благодаря Ви, че осигурихте включването на младите хора с увреждания в конференцията”, казва Армитаж.
 
“Очакваме с нетърпение да продължим сътрудничеството си и да разширим партньорството си, за да подкрепим България в секторите на здравеопазването и развитието и правата на младите хора”, посочва още регионалният директор на Фонда за население и развитие на ООН.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки