Лудогорец играе за Кешеру до края на сезона

Орлите не се смилиха над Верея, пак не дадоха на младок да пази

Лудогорец играе за Кешеру до края на сезона
След като Лудогорец дръпна с 10 точки на ЦСКА и държи с ръка и половина седмата си поредна титла, до края на сезона пред „орлите" има още една цел - Клаудиу Кешеру да стане голмайстор на Първа лига, нещо което изглеждаше невъзможно на полусезона.
 
В момента румънецът има 24 попадения, колкото и Фернандо Каранга. Сигурно е, че заради контузията, която бразилецът получи в последното дерби с Левски, няма да играе до края на сезона. А това означава, че попадение на Кешеру срещу Верея днес ще го направи номер 1 за втора поредна година.
 
Иначе треньорът на Лудогорец Димитър Димитров е забранил и най-малкото подценяване на старозагорци. Именно на „Трейс Арена" е една от двете загуби на шампионите от началото на сезона. След нея напрежението в Разград бе доста осезаемо.
 
Очаква се Херо да направи някои ротации и да запази част от асовете си за дербито с ЦСКА на 5 май. Светослав Дяков е наказан, докато Игор Пластун и Натанел ще са резерви.
 
В игра се връща Марселиньо, което пък означава, че на пейката ще седне Якуб Шверчок. Отборът на разградчани няма да тренира в Стара Загора. Заниманието бе проведено вчера в Разград, след което отборът замина директно на лагер под Аязмото.
 
От друга страна вратарят на Верея Даниел Наумов отново няма да пази срещу Лудогорец по решение на разградския клуб. Както е известно, младият страж е под наем при заралии до края на сезона.
 
От спортно-техническия щаб на верейци са се надявали, че този път от Лудогорец ще дадат зелена светлина за 20-годишния Наумов. Той бе преотстъпен през януари, след като Георги Аргилашки подписа с Берое.
 
Така под рамката днес ще застане друг млад вратар - Богомил Цинцарски, който пък е под наем именно от Берое. Наказан е Юлис Ндонг.
 
"Надявам се да се представим на ниво. Няма какво да губим. Може само да се покажем в положителна светлина. Знаем колко силен е Лудогорец, но веднъж вече го победихме у дома", каза играещият наставник Елиаш да Силва.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки