Петричев: Нека да има конкуренция в първенството догодина

Директорът на Лудогорец обърна сериозно внимание на феновете и влиянието им към мачовете

Петричев: Нека да има конкуренция в първенството догодина

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви след дербито от 33-ия кръг на Първа лига между ЦСКА и Лудогорец, че в представянето на "орлите" се е чувствала умора. Петричев добави, че резултатът на мача щеше да бъде друг, ако разградчани са се възползвали от головите си ситуации.

"За мен резултатът е справедлив с оглед показаното на терена. Нормален мач, в който нашите момчета очевидно изпитват ваканционното настроение, нямаше тази агресия, която сме свикнали да виждаме в Лудогорец."

"Нека ЦСКА да са мотивирани, нека да си подобрят отбора, както и Левски да бъдат конкуренти, нека да има конкуренция в българското първенство, всички го желаем това. Използвам случая да чиститя 70-годишнината на всички, които обичат ЦСКА и искат по честен и достоен начин техния отбор да се завърне на мястото, където трябва и да радва всички привърженици, които изтърпяха много. Вярвам, че ще дойде момент, в който няма да бъдат ползвани за маркетингови цели, а със сърце и душа ЦСКА ще бъде доминиращ отбор, както й се полага."

"Свалям шапка на Христо Стоичков, винаги ми е бил идол днес за пореден път показа с отношението си към Лудогорец и футболистите, че не само е най-великия българския футболист, но е и прекрасен човек, пред който аз докато съм жив ще се прекланям."

"Съгласен съм, че добрият тон идва от ръководството на отборите и се надявам от другия сезон да намалим езика на омразата и личните обиди, защото всеки си има достойнство, от това се натрупва напрежение и се придава на феновете. Знаете каква атмосфера цари на нашия стадион, всички тези хора заслужават уважение, защото устояват на провокации. Имах чувството през този сезон, че нещата са на ръба да ескалират. Ходил съм на мачове на Реал и Барса, където кръвни врагове сядат един до друг."

"Максимум до месец феновете на гостуващите отбори ще имат най-добрите условия в Разград. Не само, че ще имат седалки, но и козирка. Разбира се, че ме обиждат мненията, че сме спечелили титлата по задкулисен начин. Вижте, че и на 1/2-финали в Шампионска лига се допускат грешки. Първо си гледаш собствената къщичка и после търсиш странични фактори.", заяви Петричев.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки