Рамос: Меси оказа натиска над съдията в тунела

Суарес е симулант, за това не изчистихме топката, допълни капитанът на Реал М

Рамос: Меси оказа натиска над съдията в тунела
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос направи странно изказване след последния съдийски сигнал в дербито с Барселона. Защитникът заяви след сблъсъка на „Камп Ноу“, който завърши без победител след 2:2, че на почивката Лионел Меси е оказал натиск върху съдията.
 
Както се знае домакините от Барселона завършиха мача с десет човека, след като в 45-ата минута Серхи Робертно бе изгонен с директен червен картон.
 
Реферът Алехандро Ернандес показа и общо осем жълти картона в двубоя.
 
„Меси му оказа натиск в тунела на стадиона. Не знам дали там има камери. Може би това му повлия да свири по различен начин през второто полувреме, критерият на отсъжданията му се промени.
 
Той му каза всичко. Това е футбол и всичко трябва да остане на терена“, коментира Серхио Рамос след мача.
 
Освен това играчът на Реал обвини нападателя на каталунците Луис Суарес в преиграване и симулация.
 
През първото полувреме уругваецът лежеше на земята, искайки помощ, но играчите на Реал отказаха да спрат играта, което ядоса играчите и феновете на Барселона. 
 
"Когато съперник е на земята и изпитва истинска болка, е нормално да изчистиш топката в тъч. Но всички добре познаваме Суарес и знаем как действа той. Уважавам Барселона, но мнението ми е, че в тази ситуация нямаше нужда от спиране на играта", коментира защитникът. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки