Сензациите в пресата: Томаш на „Армията, но само в комплект с Бербатов

Левски сяда на разговори с Антонио Вутов

Сензациите в пресата: Томаш на „Армията, но само в комплект с Бербатов
„Тема спорт”: Левски сяда на разговори с Вутов
 
Ръководството на Левски ще седне на разговори с Антонио Вутов след финала за Купата. В момента играчът е преотстъпен на „Герена" от Удинезе. 
"Антонио има договор с италианците за още един сезон. Преговорите за бъдещето му са оставени за след финала за купата. Темата е деликатна, защото освен гледната точка на играча и Левски трябва да се види и желанието на Удинезе", коментираха от агенцията, която се грижи за Вутов.
Левски пък ще се раздели с Аймен Белаид след края на сезона. Той подписа със сините по време на зимния трансферен прозорец договор за година и половина, но в него фигурира опция, според която двете страни могат да се разделят, без клубът да плаща неустойка.
 
„Меридиан мач”: Томаш на „Армията, но само с Бербатов
 
Появи се нов фаворит за треньор на ЦСКА за следващото първенство. Това е Александър Томаш. Спецът, който в момента е начело на Берое, е получил оферта лично от ръководството да дойде на „Българска армия". Но има едно важно условие, което да изпълни. Томаш трябва да върне в Борисовата градина Димитър Бербатов. Идеята на ръководството на ЦСКА е да ползва Димитър Бербатов като футболист и той да приключи кариерата си на „Българска армия". Така Митко хем ще бъде полезен с опита си, хем „червените" ще се прочуят по цял свят със завръщането му на терена. 
Александър Томаш е един от най-близките му приятели заедно с помощниците си Константин Мирчев и Тодор Кючуков. Заради тях Бербо дори дойде да тренира с Верея, а по-късно и с Берое. Голмайстор №1 за всички времена в националния отбор дори бе спряган на два пъти за трансфер при „зелените". Според запознати обаче задачата е почти непосилна. 
 
"Тема спорт": Поне петима нови в Ботев (Пд) от лятото
 
Поне пет ще са новите попълнения в Ботев (Пловдив) през лятото. Старши треньорът Николай Киров иска сериозно да освежи своя състав. Халфът на Дунав Васил Шопов вече има предварителен договор с клуба, който е за 2 години. Очаква се Лудогорец да остави в Коматево и за есента нападателя Жоао Пауло, който направи силна пролет и пак се върна към най-добрите си дни. От Разград към "канарчетата" може да поеме и централният защитник Георги Терзиев. Сигурно е, че от тима си тръгва Пламен Димов, който вече е разговарял с ръководството и иска да опита късмета си в чужбина. За началото на подготовката се очаква португалски атакуващ халф, чието име засега се пази в тайна. 
Спортно-техническият щаб умува и за привличането на вратар. Това ще зависи от желанието на Даниел Кайзер - да си тръгне или да остане като резерва на Иван Чворович. Полякът не бил особено доволен от статута си. Очаква се Ботев да се раздели с Фелипе Бризола. Доста често той оставаше извън групата заради квотата от трима чужденци извън ЕС. Предстои подписването на нов договор с левия бек Йордан Минев.
 
"Тема спорт": Акрапович иска ляв бек
 
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович усилено търси качествен бек, с който да подсили тима си през лятото. На този пост той използваше трима - нигерийците Муса Мохамед и Мустафа Абдулхани, както и Димитър Велковски. Първият обаче бе пратен на десния фланг, а след края на сезона договорът му за наем от Истанбул Башакшехир изтича и той ще трябва да се върне. Въпреки че бе взет през зимата, Абдулхани не успя да се пребори за място и може да бъде освободен. Ще се търси и класен централен нападател. В събота пък босът на Локо Христо Крушарски заедно със спортния директор Чавдар Цветков изгледаха загубата на Рилски спортист с 1:2 от Миньор (Перник) в Самоков. Крушарски помага и на Рилецо, който реално е сателит на "смърфовете". Възможно е през лятото голяма част от юношите старша възраст на Локо да бъдат пратени да се обиграват в Трета лига.

 

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки