Шеф в Атлетико (М) избухна срещу Барса: Показват абсолютна липса на уважение към нас

"Гризман не се продава и няма да го продаваме", твърдо заяви Мигел Анхел Жил Марин

Шеф в Атлетико (М) избухна срещу Барса: Показват абсолютна липса на уважение към нас

Изпълнителният директор на Атлетико Мадрид Мигел Анхел Жил Марин разпространи гневна декларация срещу Барселона и поведението на клуба относно гласения трансфер на звездата на „дюшекчиите" Антоан Гризман на „Камп Hoy". Той обвини „каталунците" в липсата на каквото и да е уважение.

Според тиражираните информации в последните седмици, френският национал ще струва 100 млн. евро, а трансферът ще стане факт през лятото. Президентът на Барса Хосеп Мария Бартомеу не се свени да говори открито за сделката, а Луис Суарес вече приветства с добре дошъл Гризман.

„Писна ни от отношението на Барселона. Това, че президентът и играч на клуба говорят по този начин за футболист, който има съществуващ договор и то дни преди финал в Европа, показва абсолютна липса на уважение към Атлетико Мадрид и неговите фенове", написа Жил Марин в официалния сайт на клуба.

„Позицията на Атлетико е много ясна и многократно е обявявана публично. Нито веднъж не сме преговаряли за Гризман, нито имаме някакви намерения да го правим. Преди няколко месеца лично настоях пред Бартомеу, че нашият футболист не се продава и няма да го продаваме", каза още изпълнителният директор на Атлетико Мадрид.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки