Шампион с Арсенал ще играе в МФК Спартак (Варна)

Към тима ще се присъедини опитния английски национал Терънс Боу

Шампион с Арсенал ще играе в МФК Спартак (Варна)

Шампионът на страната по плажен футбол МФК Спартак се подсили с още едно чуждестранно попълнение за предстоящия сезон. Към тима ще се присъедини опитния английски национал Терънс Боу, който играе като защитник. Миналата година Боу спечели титлата на страната с отбора на Арсенал, а зад гърба си има и няколко с екипа на Портсмут. Той е рекордьор по мачове за националния отбор на Англия, като в кариерата си до момента има над 150 мача с екипа на "трите лъва".

Терънс Боу ще се присъедини към МФК Спартак непосредствено преди срещите на тима от груповата фаза на Шампионската лига в Назаре, Португалия, и няма да вземе участие в международния турнир Varna International Beach Soccer Cup през следващата седмица, тъй като по същото време ще е ангажиран с отбора на Англия за приятелски срещи във Франция.

"Много съм щастлив да се присъединя към шампионите на България от МФК Спартак. Това е голяма чест за мен! Искам да благодаря на Симеон и Иван, че направиха всичко това възможно, а на Симеон, че ми дава тази възможност. От няколко години следя с интерес българския национален отбор и националния шампионат в България и виждам голям напредък. Бих искал да бъда част от страхотния международен турнир, който ще се състои във Варна през следващата седмица, но ангажиментите ми с националния отбор ще попречат на това. Очаквам с нетърпение да се срещна с новите си съмишленици от Спартак на вълнуващо предизвикателство Шампионска лига в Назаре", сподели Теранс Боу след трансфера си.
Англичанинът е второто попълнение в редиците на МФК Спартак за новия сезон, след като преди няколко дни с клуба се обвърза и най-добрия играч на Гърция - Константинос Папастатопулус.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки