ИЗВЪНРЕДНО: Одрусаха Левски с почти 40 бона заради децата със свастики

Вижте санкцията на "сините" и глобите на ЦСКА

ИЗВЪНРЕДНО: Одрусаха Левски с почти 40 бона заради децата със свастики

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз глоби Левски с 37 500 лв. заради децата, нашарени със свастики по време на финала за Купата на България срещу Славия, който „белите“ спечелиха с дузпи.

ЦСКА пък отнесе санкции за общо 1300 лева заради феновете си, а ето и всички решения на Дисципа, публикувани в сайта на БФС, без редакторска намеса от Novsport.com:

ПО ДОКЛАД

За нерегламентирано използване на димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За използване на димки довели до спиране на играта, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.Д от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ФК "Етър" гр. Велико Търново с имуществена санкция в размер на 300 лева.

По сезиране от Комисия „Етика и феърплей”, на основание чл.4, във връзка с чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8 от ДП /2017/2018/, за нецензурни и вулгарни скандирания – ДК наказва ФК "Етър" гр. Велико Търново с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

След сезиране на комисия „Етика и феърплей” и становище на Експерт по почтеността към БФС, ДК реши: За действия или бездействия, с които се обижда достойнството на лице или група лица, свързани с раса, пол, цвят на кожата, на основание чл.37, ал.4 от ДП /2017/2018/, ДК наказва ПФК „Левски” гр. София с имуществена санкция в размер на 37 500 лева. ДК е приела решението си съобразно Дисциплинарния правилник и призовава всички съответни държавни институции да бъдат последователни, да доведат своята работа до края, да извършат необходимите действия и да вземат съответните решения съобразно компетенцията си.

Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки