Кметът на Монтана: Болни мозъци, късно се сетиха за атаките

Не ме интересува кой ще влиза в елита”, допълни благодетелят на тима от Северозапада

Кметът на Монтана: Болни мозъци, късно се сетиха за атаките
Монтана гостува днес на лидера във Втора лига Ботев Враца в мач без значение за водения от Ферарио Спасов тим.
 
Монтанчани вече нямат шансове за бараж, след като кръг преди края са на 4 точки от Локо София и Царско село. За врачани обаче двубоят е от изключителна важност. При успех те ще спечелят първото място и директна промоция в елита.
 
През есента момчетата на Сашо Ангелов победиха на стадион "Огоста" с 1:0. Вчера се появиха куп информации, че Монтана няма да се напъва много срещу регионалния си съперник. По този повод "Тема спорт" потърси кмета на Монтана и финансов благодетел на клуба Златко Живков.
 
"Не очаквам нищо. Не ме интересува. Никакви атаки не приемам. Това са болни мозъци. Късно се сетиха с атаките. Играем си мача и толкова. Този двубой няма никакво значение за нас.
 
Не ме интересува нито кой ще влиза в елита, нито нищо", категоричен бе градоначалникът. Той не сподели дали ще присъства на стадион "Христо Ботев" във Враца.
 
"Излизаме за победа, въпреки че мачът е без значение за нашия отбор. Ние обаче ще играем за честта на клуба и за нашата чест", заяви наставникът на монтанци Ферарио Спасов.
 
Той бе категоричен, че играчите трябва да защитят своето достойнство. Феро ще може да разчита на оптимален състав. Арменският полузащитник Саргис Шахинян се завръща отново в игра след изтърпяно наказание. Контузени футболисти няма.
 
Големият отсъстващ е централният нападател Мирослав Антонов, който заради претърпяна операция на лявото коляно през тази година няма изигран официален мач за Монтана.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки