Гаджев: Най-голямата грешка в Левски е честата смяна на треньорите

Футболистът пред завръщане на „Герена"?

Гаджев: Най-голямата грешка в Левски е честата смяна на треньорите
Бившият халф на Левски Владимир Гаджев заяви, че не е изключено да се върне при сините. През този сезон той игра за кипърския Анортозис. Договорът му обаче изтече и 30-годишният полузащитник е свободен агент. 
 
"Много са малко вариантите за продължаване на кариерата ми, които бих отказал още сега. Аз съм отворен за предложения и разговори. Ще видим какво ще се случи. Много се зарадвах, когато се прибрах от Кипър, много хора ме заговарят по улицата и ме питат за Левски.
 
Не е тайна, че това е отборът на моето сърце и няма значение в какво състояние се намира. Бих се върнал, но до момента не съм водил разговорих никого от клуба", каза Гаджев пред Канал 3. 
 
Той удари рамо и на бившия си съотборник Божидар Митрев. 
 
"Божката допусна няколко грешки и той го знае много добре. Но не само Митрев бърка. Преди това и Ники Кръстев, и Александър Любенов правеха същото. Трябва да изместим фокуса от момчетата и да се попитаме треньорът на вратарите (б.р. - Доменико Ботичела) какво прави, как работи и какво се случва там. Защото е много лесно да се обвиняват хората, които са на терена", посочи халфът.
 
"Може би трябва да разделим сезона на Левски на две. През първата половина отборът не играеше добре, практикуваше защитен футбол. Разбираемо е, защото Делио Роси се присъедини късно и не успя да направи подготовка и селекция.
 
Хубаво бе, че му се даде време. Вторият полусезон се вижда прогрес във физическата подготовка на отбора. Може би Левски е най-добре в това отношение в българското първенство. Играта на отбора в последните седем-осем мача ми допада - действа все по-атакуващо. Но за съжаление липсват резултатите.
 
Най-голямата грешка в Левски през годините е честата смяна на треньорите. За мен това не е правилната политика и начин на работа. Да, не успяха да спечелят трофей, но смятам, че Делио Роси ще остане начело.
 
Смятам, че в Левски има основа и добри играчи. Ако добавят малко класа и качество, нещата могат да се получат. Силно се надявам това да стане", заяви Гаджев.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки