Вили Вуцов: Мачът беше равностоен, но Дунав ни надхитри

"Уважавам чужденците, но ако дойдат, трябва да са с две класи над нашите. Не да ги взимаме на килограм"

Вили Вуцов: Мачът беше равностоен, но Дунав ни надхитри

Наставникът на Царско село Велислав Вуцов обяви, че според него реферът Николай Йорданов е спестил два червени картона на футболисти от Дунав в днешния бараж срещу неговия отбор. Треньорът на “розовите” обаче не се отчайва от поражението с 2:1 и се закани, че със собственика Стойне Малолов ще направят мощна организация и силен тим, с когото да влязат в Първа лига през следващия сезон.

“Мачът беше равностоен. Дунав ни надхитри и ни отбеляза два гола. Бяхме подготвени, но допуснахме грешки. Лошото е, че при втория гол стана организиран хаос. Намалихме за 2:1 в ситуация, в която трябваше да сме 11 на 10, а дори и далеч по-рано."

"Попадийн беше сменен с нападател, защото не му дадоха нарисуван червен картон. Когато съдията тича убедително от 40 метра за дузпа, е добре да свири по правилата и след това. При нашия гол вади нарушението отвън, не знам дали е така, но защо не даде втори жълт картон на централния защитник. Не това обаче е основната причина за загубата. По-зелени сме, Дунав игра в този състав в Европа”, каза Вуцов, който коментира, че целта на Царско село да влезе елита остава и за следващия сезон.

“Виждам, че собственикът и управата са мобилизирани и подготвени догодина да се направи мощен старт да влезем в “А” група. Правим селекция и ни трябавт по-опитни футболисти. Виждате, че в трите важни домакински мача Царско село да бе взел по една точка, щяхме да сме в Първа лига. А ние ги губим.

Ще говорим със собственика какви са целите и амбициите, ако са такива, от утре започвам да работя. По селекцията се работи. Дали ще влезем или няма да влезем, бяхме говорили, че ще се подсилим с доста хора. Като говоря за организация, нашият клуб може да е доста мощен. С чужденци не сме говорили. Уважавам чужденците, но ако дойдат, трябва да са с две класи над нашите. Не да ги взимаме на килограм.

Не сме мощен клуб, който да взима чужденци за много пари като Лудогорец, Левски и ЦСКА. За малко пари трябва да разчитаме на късмет. Не трябва да взимаме туристи, а да разчитаме на нашите момчета”, разкри Вили Вуцов плановете на Царско село.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки