Клоп: Споходи ни лош късмет

Рамос приложи хватка от борбата на Салах, допълни треньорът

Клоп: Споходи ни лош късмет
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определено не беше в настроение за коментари след загубата от Реал Мадрид във финала на Шампионската лига в Киев с 1:3.
 
Освен това звездата на мърсисайдци Мохамед Салах бе контузен още в 25-ата минута, което се отрази много на играта им. За капак и вратарят Лорис Кариус въобще не бе в кондиция в тази среща и буквално закопа тима си с непростими грешки. 
 
“Поздравления на Реал Мадрид. Разбира се, че контузията на Салах изигра ключова роля в срещата. Единоборството с Рамос бе доста сериозно и грубо. Като хватка в борбата. Мо нямаше късмет, защото си падна на рамото.
 
Наясно съм, че ако говориш така след мач, значи си го загубил и звучиш така, сякаш не приемаш нормално загубите. Но лично за мен това беше грубо нарушение. 
 
Лош късмет за Салах. Контузията му изглежда наистина сериозна. В момента той е болница, където минава скенер. Възможно е травмата да е в областта на ключицата или рамото.
 
Това е много лошо за Мо, много лошо за нас, много лошо за Египет. Това е онази част от футбола, която никак не ми харесва", каза Клоп след мача.
 
"Беше очевидно, че момчетата бяха шокирани. След контузията на Салах се прибрахме в нашата половина и "Реал" опита да използва инерцията до момента, в който свикнахме със ситуацията", добави той.
 
"Не беше никак лесно, но удържахме 0:0 до полувремето и тогава получихме възможност да променим някои неща в играта ни. Говоря най-вече за пресата по терена, която извършвахме много добре в началото на първото полувреме. А после и да играем повече футбол", продължи Клоп.
 
"След това дойдоха и ключовите моменти - головете. Бяха странни, но сме длъжни да ги приемем за факт. Резултатът е 3:1 за "Реал" и именно заради това определено не сме в настроение.
 
“Никога няма да разберем какво щеше да стане, ако Мо бе останал на терена. Нуждаехме се от малко повече късмет във финала.
 
Ние обаче не просто нямахме късмет, а ни споходи лош късмет. Мисля си как е възможно това да се случи тази вечер”, допълни той.

 

Мениджърът на Ковънтри: Срещаме най-големия клуб в света

„За Манчестър Юнайтед е нормално да играе на това ниво“, смята Марк Робинс

Тен Хаг се прицели във ФА Къп

Вижте какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Клоп: Имаме шанс, ако спечелим оставащите мачове

„Ливърпул е длъжен да покаже отново глад за победа срещу Фулъм“, смята мениджърът

Гуардиола: Не сме машини

Ерлинг Холанд е под въпрос за полуфинала с Челси

Александър-Арнолд: Ще се раздадем в оставащите мачове

„Нещата не зависят само от нас, но ние ще се постараем“

От Байерн: Гнабри и Сане са под въпрос за Реал

"Имам споразумение с клуба, то е съобщено и е в сила", посочи Тухел

Реал (Мадрид) ще спечели поредното Ел Класико

Вижте подробности

В Испания: Зидан на крачка от Байерн

Вижте подробности

Нагелсман: Решението е взето от сърце

Селекционерът се надява на силно Европейско

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки