Фрайбург набеляза Яцек Горалски

Германците пращат човек на Мондиал 2018, за да следи изявите на халфа

Фрайбург набеляза Яцек Горалски

Само година след като премина в Лудогорец, Яцек Горалски може да направи нов трансфер, този път в едно от най-силните първенства в Европа – Първа Бундеслига. Послките медии разкриват, че Фрайбург е по петите на халфа и дори те ще изпратят свой представител на Мондиал 2018, който да следи изявите на Горалски, пише „Меридиан мач”.

Както е известно, Горалски попадна в състава на Полша за светов­ното. От него обаче отпадна Якуб Шверчок. Предполага се, че халфът на Лудого­рец ще е резерва в състава на Адам Навалка, но въпреки това би трябвало да запише минути на най-престижния футболен турнир в света.

В тима на Фрайбург, който се спаси от из­падане в пос­ледните кръго­ве, играят два­ма поляци - вра­тарят Рафаел Гикиевич и халфът Бартош Капустка. Иначе Горалски направи впечатле­ние с много силните си мачове за Лудо­горец в Лига Европа, като определено от­лични бяха предста­вянията му като гост на Истанбул Башакшехир (0:0) и при ис­торическия успех с 2:0 над Брага. Във всички турнири хал­ът записа 34 двубоя за „орлите". Не­говата цена според Transfermarkt е 2,5 млн. евро. Той бе ку­пен за около 900 000 евро от Лудого­рец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки