Иван Василев остава в Локо (Сф)

Босът ще обяви официално решението си в петък

Иван Василев остава в Локо (Сф)

Босът на Локомотив (София) Иван Василев няма да се оттегля от клуба. Той ще обяви решението си в петък. Василев ще информира за това ръководството, играчите и треньорския щаб, след което ще се пристъпи към организарането на подготовката. На този етап на футболистите не е съобщено кога се събират. 

 
 
“Доколкото знам, на 1 юни ще има новини”, каза пред “Тема Спорт” капитанът Александър Бранеков. - Моето желание е 100% да остана в Локомотив. Има горчилка, но искаме да се борим да се завърнем там, където ни е мястото”, добави бранителят.
 
Двама от директорите в Локо също заявиха, че развитие ще има утре или най-късно в събота. “Все още боледуваме, но животът продължава”, каза изпълнителният директор Бойчо Величков.
 
В идентичен тон се изказа и спортният директор Ангел Колев: “Предстои да определим датите за подготовка. Локомотив ще го има и отново ще бъде силен. Всички в клуба вярваме, че президентът няма да се откаже. Стягаме се и ще преследваме завръщането в елита. Ще бъде трудно, има доста отбори с амбиции, но Локомотив трябва да е в Първа лига”, каза Колев.
 
Президентът Василев бе бесен, след като “железничарите” загубиха баража за промоцжия срещу Витоша (Бистрица). Елитният тим изравни резултата секунди преди края на второто 15-минутно продължение - 2:2. При дузпите играчите на Витоша бяха по-точни и запазиха мястото си в елита. След двубоя Василев заяви, че случващото се в родния футбол е порнография и няма намерение да участва в циркове. Емоциите обаче вече са поотминали и се очаква Василев да продължи ангажимента си към Локо (Сф). Той възроди клуба, останал без професионален лиценз, през 2015 година, като премина през всяко стъпало, започвайки от областните групи. 
Янтра призова феновете за подкрепа

Билетите за мача с Монтана вече са в продажба

ОФИЦИАЛНО: Ангел Стойков продължава с Черноморец Бургас

Той продължи договора си до лятото на 2027 година

Таранът на „соколите“ вече струва по-скъпо

Интерес към Ахмед Ахмедов няма да липсва през лятото

„Соколите“ искат да задържат една от звездите си

Румен Руменов има договор до края на сезона

Спартак (Вн) ще се разправи с Дунав

Вижте подробности

Треньорът на Спартак Варна е изправен пред труден избор

Вижте какъв

Георги Давидов с наряд за дерби във Втора лига

Опитният рефер пратен на Янтра - Монтана

Обещаха солидни пачки на „соколите“

Спартак Варна ще играе за солидни премии, при спечелване на Втора лига

Спартак (Варна) се изложи срещу аматьори, не успя да им вкара

"Соколите" завъртяха 0:0 срещу Септември Тервел в контрола

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки