Сензациите в пресата: Спретват "Герена" за Лига Европа

Джони остава в щаба и при новия треньор

Сензациите в пресата: Спретват "Герена" за Лига Европа

"Меридиан мач": Чанта забави Ейолфсон и компания

 

C неволи започна приключението на исладските национали в дебютното световно първенство. Тимът трябваше да отлети вчера в 10,30 часа местно време за Русия, но полетът се забави. Причината за това бе липсващ багаж. Оказа се, че от хотел „Хилтън", където бяха настанени Холмар Ейолфсон и компания, са пратили чантата на селекционера Хеймир Халгримсон в Акуейри, а не на аерогарата в Рейкявик. Така всички трябваше да чакат, докато вещите му   пристигнат. На борда Холмар и съотборниците му получиха друга неприятна изненада. Оказа се, че багажното отделение не е могло да побере всичко, от което се нуждаят националите на Исландия. Така част от куфарите на футболистите се озоваха на I 1/3 от седалките.

 

"Тема спорт": Джони остава в щаба и при новия треньор

 

Големият страж на ЦСКА Георги Велинов ще продължи да помага в работата с вратарите. "Тема Спорт" разбра, че Джони ще пътува с армейците за лагера в Тетевен и както през миналия сезон, така и сега ще участва в заниманията. Велинов ще действа в екип с Ивайло Петров-Пифа, който поне засега остава треньор на вратарите. Джони помага в тренировките още от първото занимание под ръководството на Нестор Ел Маестро, което се проведе в четвъртък.

 

В момента с първия отбор се готвят 4-ма вратари - новото попълнение Данте Стипица (27 г.), Ви-таутас Черниаускас (29 г.), Георги Китанов (23 г.) и Слави Петров (20 г.).

 

Вчера армейците тренираха двуразово в Панчарево, а днес следобед тимът заминава за първия си лагер в Тетевен. В неговия край - на 18 юни (понеделник) от 17:00 часа, ЦСКА играе контрола с Етър в Тетевен. Тогава ще е неофициалният дебют на Нестор Ел Маестро начело на червените. Отборът заминава за Австрия на 21 юни.

 

"Тема спорт": Спретват "Герена" за Лига Европа

 

Ръководството на Левски прави козметични ремонти по стадион "VIVAСОМ Арена Георги Аспарухов". Целта е съоръжението да бъде напълно готово за мачовете от Лига Европа. Сините ще домакинстват в евронадпревара-та на 12 или 19 юли - тогава са срещите от първия квалификационен кръг. фенски организации също ще помогнат за това 'Терена" да придобие по-спретнат вид.

 

"Сини инициативи" съвместно с ПФК Левски организират лятно почистване на стадион "Георги Аспарухов". Инициативата ще се състои на 07.07.2018 г. (събота). Начало 08:30 часа пред сектор А на стадиона. Ще се почиства пространството около стадиона (от арката до сектор А, също така пространствата около останалите сектори), парка до стадиона и ще се облагородят зелените площи. От нас ще бъдат осигурени чували за събиране на отпадъците и ръкавици за работа, а от вас - желание за работа и инструменти (ножици за храсти, брадвички, триони). Нека заедно да прекараме една страхотна събота в дела, полезни за нашия любим клуб", призоваха от фенската организация.

 

От клуба пък все още не са обявили какви ще бъдат цените на абонаментните карти и билетите за домакинските мачове през следващия сезон. Сигурно те ще бъдат пуснати в продажба заедно с пропуските за първия двубой на тима от Лига Европа.

 

"Тема спорт": Турци питат за Бодуров



Турски клуб проявява интерес към бранителя на ЦСКА Николай Бодуров. Според електронното издание на "24 часа" централният защитник очаква оферта 8 скоро време, но възнамерява да я откаже. Преди края на миналия сезон Бодуров заяви на два пъти, че не е сигурен дали ще продължи кариерата си в ЦСКА. Опитният бранител стартира подготовката с червените още на 7 юни, когато премина медицински прегледи. Той е имал и дълъг разговор с новия треньор Нестор Ел Маестро преди първата тренировка в четвъртък. Наставникът бе извикал всички футболисти час преди заниманието.



В същото време от фен клуб "Сектор Г" разпространиха обръщение, с което обявиха пълната си подкрепа към Ел Мастро, футболистите и ръководството.

Николай Костов определи групата за Славия

Николай Михайлов се завръща в списъка

НА ЖИВО: Пирин - Етър 1:1

Сблъсъкът в Благоевград започва в 14:00ч.

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки