Сензациите в пресата: Етър се разделя с още трима

Самуилов няма да намалява бюджета на Ботев Пд, Умарбаев се върна у нас с Крушарски

Сензациите в пресата: Етър се разделя с още трима

Сензациите в родната преса на 15 юни, петък, 2018 година:

Меридиан мач: Етър се разделя с още трима
Още трима футбо­листи напускат Етър и няма да се явят на днешната първа трени­ровка на тима за новия сезон. Става дума за Ерик Почански, Иван Вълчанов и Стефан Не­делчев. Те ще потърсят развитие на кариерите си на друго място. Съ­щото сториха вече Ве­нелин Филипов, врата­рят Гъргич и Георги Сърмов, който подписа с Царско село. От клуба обаче официално ще внесат яснота око­ло това кои остават и кои напускат след днешното първо зани­мание за новия сезон. Футболистите са из­викани днес в 10.00 ча­са на стадион „Ивай­ло", като първите два дни ще минават меди­цински прегледи. Още в понеделник от 17 ча­са в Тетевен е и първа­та контрола срещу ЦСКА-София.

По въпроса с тре­ньорския пост все още няма никаква официал­на информация от клу­ба. Красимир Балъков все още не е обявил дали остава начело ка­то главен мениджър. Почти сигурно начело на отбора отново ще е Станислав Генчев, кой­то води „болярите" и през първата половина на миналия сезон, след което стана асис­тент на Красимир Балъков.

Междувременно Етър намери против­ник за 30 юни, когато трябваше да играе контрола с Верея, но тя пропадна заради това, че двата отбора ще се срещнат още във втория кръг. Вместо със староза­горци, „виолетовите" ще срещнат Локо (София) на 30 юни, като проверката ще е в Правец.

Тема Спорт: Самуилов няма да намалява бюджета на Ботев Пловдив
Благодетелят на Ботев Пловдив Георги Самуилов няма да намалява бюджета за заплати, пише Plovdiv-News, bg. Имаше опция той да бъ­де редуциран с оглед предстоя­щия строеж на "Колежа". Вчера тимът замина на лагер във Велинград, къ­дето ще премине физическата подготовка. От­бора напуснаха Пламен Димов и Алваро Юлиано, като на тех­ните места бяха привлечени Костадин Ничев и Васил Шопов. Нов договор от­каза да подпише Ла­зар Марин, който е поискал 6000 лева за­плата.

Очаква се той да подпише с Арда. Ботев обаче усилено търси централен за­щитник и ако Нико­лай Киров се спре на подходящ то той ще бъде привлечен. В случай че Фелипе Бризола или Густаво Афонсо напуснат клуба, то и на техните места ще бъдат привлечени играчи.

Тема Спорт: Умарбаев се върна у нас с Крушарски
Спряганият за трансфер халф на Локомотив Пловдив Парвиз Умарбаев се прибра вчера в България. Таджики-станецьт кацна на летище София в любопитна компа­ния. Той дойде с полет от Москва заедно със собствени­ка на черно-белите Христо Крушарски, пише plovdivder-by.com.

Това е знак, че таджикът най-вероятно ще остане на "Лаута" и през следващия се­зон.

Локо започва днес своята лятна подготовка. Първата тренировка на смърфовете е насрочена за 18:00 часа, а след нея старши треньорът Бруно Акрапович ще даде пре­сконференция. Черно-белите ще са на лагер в базата си в Говедарци, а първата кон­трола е там на 27 юни срещу Марица Пд.

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки