Сензациите в пресата: Етър се разделя с още трима

Самуилов няма да намалява бюджета на Ботев Пд, Умарбаев се върна у нас с Крушарски

Сензациите в пресата: Етър се разделя с още трима

Сензациите в родната преса на 15 юни, петък, 2018 година:

Меридиан мач: Етър се разделя с още трима
Още трима футбо­листи напускат Етър и няма да се явят на днешната първа трени­ровка на тима за новия сезон. Става дума за Ерик Почански, Иван Вълчанов и Стефан Не­делчев. Те ще потърсят развитие на кариерите си на друго място. Съ­щото сториха вече Ве­нелин Филипов, врата­рят Гъргич и Георги Сърмов, който подписа с Царско село. От клуба обаче официално ще внесат яснота око­ло това кои остават и кои напускат след днешното първо зани­мание за новия сезон. Футболистите са из­викани днес в 10.00 ча­са на стадион „Ивай­ло", като първите два дни ще минават меди­цински прегледи. Още в понеделник от 17 ча­са в Тетевен е и първа­та контрола срещу ЦСКА-София.

По въпроса с тре­ньорския пост все още няма никаква официал­на информация от клу­ба. Красимир Балъков все още не е обявил дали остава начело ка­то главен мениджър. Почти сигурно начело на отбора отново ще е Станислав Генчев, кой­то води „болярите" и през първата половина на миналия сезон, след което стана асис­тент на Красимир Балъков.

Междувременно Етър намери против­ник за 30 юни, когато трябваше да играе контрола с Верея, но тя пропадна заради това, че двата отбора ще се срещнат още във втория кръг. Вместо със староза­горци, „виолетовите" ще срещнат Локо (София) на 30 юни, като проверката ще е в Правец.

Тема Спорт: Самуилов няма да намалява бюджета на Ботев Пловдив
Благодетелят на Ботев Пловдив Георги Самуилов няма да намалява бюджета за заплати, пише Plovdiv-News, bg. Имаше опция той да бъ­де редуциран с оглед предстоя­щия строеж на "Колежа". Вчера тимът замина на лагер във Велинград, къ­дето ще премине физическата подготовка. От­бора напуснаха Пламен Димов и Алваро Юлиано, като на тех­ните места бяха привлечени Костадин Ничев и Васил Шопов. Нов договор от­каза да подпише Ла­зар Марин, който е поискал 6000 лева за­плата.

Очаква се той да подпише с Арда. Ботев обаче усилено търси централен за­щитник и ако Нико­лай Киров се спре на подходящ то той ще бъде привлечен. В случай че Фелипе Бризола или Густаво Афонсо напуснат клуба, то и на техните места ще бъдат привлечени играчи.

Тема Спорт: Умарбаев се върна у нас с Крушарски
Спряганият за трансфер халф на Локомотив Пловдив Парвиз Умарбаев се прибра вчера в България. Таджики-станецьт кацна на летище София в любопитна компа­ния. Той дойде с полет от Москва заедно със собствени­ка на черно-белите Христо Крушарски, пише plovdivder-by.com.

Това е знак, че таджикът най-вероятно ще остане на "Лаута" и през следващия се­зон.

Локо започва днес своята лятна подготовка. Първата тренировка на смърфовете е насрочена за 18:00 часа, а след нея старши треньорът Бруно Акрапович ще даде пре­сконференция. Черно-белите ще са на лагер в базата си в Говедарци, а първата кон­трола е там на 27 юни срещу Марица Пд.

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки