Сензациите в пресата: Етър се разделя с още трима

Самуилов няма да намалява бюджета на Ботев Пд, Умарбаев се върна у нас с Крушарски

Сензациите в пресата: Етър се разделя с още трима

Сензациите в родната преса на 15 юни, петък, 2018 година:

Меридиан мач: Етър се разделя с още трима
Още трима футбо­листи напускат Етър и няма да се явят на днешната първа трени­ровка на тима за новия сезон. Става дума за Ерик Почански, Иван Вълчанов и Стефан Не­делчев. Те ще потърсят развитие на кариерите си на друго място. Съ­щото сториха вече Ве­нелин Филипов, врата­рят Гъргич и Георги Сърмов, който подписа с Царско село. От клуба обаче официално ще внесат яснота око­ло това кои остават и кои напускат след днешното първо зани­мание за новия сезон. Футболистите са из­викани днес в 10.00 ча­са на стадион „Ивай­ло", като първите два дни ще минават меди­цински прегледи. Още в понеделник от 17 ча­са в Тетевен е и първа­та контрола срещу ЦСКА-София.

По въпроса с тре­ньорския пост все още няма никаква официал­на информация от клу­ба. Красимир Балъков все още не е обявил дали остава начело ка­то главен мениджър. Почти сигурно начело на отбора отново ще е Станислав Генчев, кой­то води „болярите" и през първата половина на миналия сезон, след което стана асис­тент на Красимир Балъков.

Междувременно Етър намери против­ник за 30 юни, когато трябваше да играе контрола с Верея, но тя пропадна заради това, че двата отбора ще се срещнат още във втория кръг. Вместо със староза­горци, „виолетовите" ще срещнат Локо (София) на 30 юни, като проверката ще е в Правец.

Тема Спорт: Самуилов няма да намалява бюджета на Ботев Пловдив
Благодетелят на Ботев Пловдив Георги Самуилов няма да намалява бюджета за заплати, пише Plovdiv-News, bg. Имаше опция той да бъ­де редуциран с оглед предстоя­щия строеж на "Колежа". Вчера тимът замина на лагер във Велинград, къ­дето ще премине физическата подготовка. От­бора напуснаха Пламен Димов и Алваро Юлиано, като на тех­ните места бяха привлечени Костадин Ничев и Васил Шопов. Нов договор от­каза да подпише Ла­зар Марин, който е поискал 6000 лева за­плата.

Очаква се той да подпише с Арда. Ботев обаче усилено търси централен за­щитник и ако Нико­лай Киров се спре на подходящ то той ще бъде привлечен. В случай че Фелипе Бризола или Густаво Афонсо напуснат клуба, то и на техните места ще бъдат привлечени играчи.

Тема Спорт: Умарбаев се върна у нас с Крушарски
Спряганият за трансфер халф на Локомотив Пловдив Парвиз Умарбаев се прибра вчера в България. Таджики-станецьт кацна на летище София в любопитна компа­ния. Той дойде с полет от Москва заедно със собствени­ка на черно-белите Христо Крушарски, пише plovdivder-by.com.

Това е знак, че таджикът най-вероятно ще остане на "Лаута" и през следващия се­зон.

Локо започва днес своята лятна подготовка. Първата тренировка на смърфовете е насрочена за 18:00 часа, а след нея старши треньорът Бруно Акрапович ще даде пре­сконференция. Черно-белите ще са на лагер в базата си в Говедарци, а първата кон­трола е там на 27 юни срещу Марица Пд.

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки