Златан: Не е нормално Бензема да го няма в националния

"Той е един от най-добрите в света, без никакво съмнение"

Златан: Не е нормално Бензема да го няма в националния

"За мен това не е нормално - Бензема да го няма в националния отбор на Франция", каза Ибрахимович пред BeIN Sports. Шведът изрази подкрепата си към нападателя на Реал Мадрид след мача Франция - Австралия (2:1) на Световното.

 

"Той е един от най-добрите в света, без никакво съмнение. Спечели Шампионската лига, звезда е в Реал Мадрид, а това, което е станало извън отбора, няма никакво значение. Да, неприятна история, но няма отношение към самата игра и от неговото отсъствие страда целия отбор", допълни Ибрахимович, който е в Русия като част от спонсорска програма на ФИФА.
 
"Направо е смешно, че го няма. Защото ако искаш да побеждаваш, ти трябват точно хора-победители. А Бензема е точно такъв. Даже ако трябва да се избира, Карим трябва да бъде в състава, а не Дешан", допълни Златан.
 
Карим Бензема беше отстранен от състава на Франция през 2015 година с решение на Френската федерация по футбол, тъй като се установи, че под негов контрол е осъществен шантаж на съотборника му Матийо Валбуена заради секс-записи. Наказанието му беше две години изваждане от националния отбор, но и след изтичането на санкцията Бензема пак не беше върнат в отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки