Пената уважи турнира на феновете

Големият наш за­щитник и треньор прека­ра близо 2 часа в Борисовата градина, като изгледа няколко мача от надпре­варата и си направи сто­тина снимки с привърже­ници

Пената уважи турнира на феновете

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев бе вчера сутринта на "Ар­мията" за турнира, орга­низиран от фен клуб "Сек­тор Г". Големият наш за­щитник и треньор прека­ра близо 2 часа в Борисовата градина, като изгледа няколко мача от надпре­варата и си направи сто­тина снимки с привърже­ници, пише "Тема Спорт".

Един от двубоите, кои­то Пенев проследи, бе между фракцията Animals и Червените брези, която завърши 4:0 за популярна­та фен организация на ултрасите. Доста силно в срещата се включи тар­торът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца.

"Казах на Иван да вни­мава да не надмине Каран­га, защото вкара три или четири от головете", по­шегува се Пената. "Обста­новката на турнира е от­лична. Останах близо два часа. Исках да гледам ма­човете, но феновете почти не ми позволиха, защо­то постоянно идваха за снимки", добави Пенев.

Финалът на надпрева­рата е планиран за днес от 19:50 часа, но може да стартира и малко по-къс­но. Участие в турнира на "Сектор Г" взеха точно 80 отбора, сред които таки­ва от Русия, Гърция, Сър­бия и Румъния.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки