В Италия: Лукас Саша пред договор с Удинезе

Аутуори все още се колебае за нови попълнения

В Италия: Лукас Саша пред договор с Удинезе

Тим от Серия А проявя­ва сериозен интерес кьм универсалния футболист на Лудогорец Лукас Саша. Популярният журналист Андерсиньо Маркес, кой­то работи за телевизия­та Mediaset Premium Sport, държаща част от права­та за Серия А, написа в своя Туитър профил, че Са­ша е пред договор с Удинезе. Развитие се очаква в близките дни. Както е из­вестно, наскоро босът на разградчани Кирил Домусчиев не изключи възмож­ността за продажба на още един играч след тази на Игор Пластун в Гент, пише "Тема Спорт".

Саша е силно желан и от Бурсаспор. Тимът за­върши на 13-о място в Су­пер лигата и е амбициран следващия сезон да гони Лига Европа. Наскоро са­мият футболист обяви пред медиите в родината си, че има договор със 7-кратния шампион на Бъл­гария за още една година и мисли да го изпълни, след което да премине в друг отбор. Разградчани обаче може да предпочетат да го продадат сега, вместо да го изпуснат без пари след година. От януари той ще е свободен да пре­говаря и подписва с всеки клуб. Саша умуваше да на­пусне още след края на из­миналия вече сезон, като опция бе завръщане в Из­раел, но се нави да остане заради Димитър Димитров-Херо, който държе­ше да го има в редиците си. Херо обаче вече не е в Лудогорец. Все пак последната ду­ма по евентуален тран­сфер на бразилеца ще има новият силен човек при орлите - Пауло Аутуори.

През изминалия сезон 28-годишният Лукас Саша запи­са 27 мача в елита, като беше титуляр в 17 от тях. Взе участие и в 7 сре­щи в евротурнирите. Бра­зилецът бе използван и ка­то десен бек.

Аутуори пък все още се колебае дали да вземе нови играчи. Той продължава да се запознава с настоящия състав. Близки до него твърдят, че е на мнение, че ще е нужен най-много още един нов футболист. Досега орлите привлякоха Димо Бакалов от Локо Пд и румънския национал Григоре.
 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки