В Италия: Лукас Саша пред договор с Удинезе

Аутуори все още се колебае за нови попълнения

В Италия: Лукас Саша пред договор с Удинезе

Тим от Серия А проявя­ва сериозен интерес кьм универсалния футболист на Лудогорец Лукас Саша. Популярният журналист Андерсиньо Маркес, кой­то работи за телевизия­та Mediaset Premium Sport, държаща част от права­та за Серия А, написа в своя Туитър профил, че Са­ша е пред договор с Удинезе. Развитие се очаква в близките дни. Както е из­вестно, наскоро босът на разградчани Кирил Домусчиев не изключи възмож­ността за продажба на още един играч след тази на Игор Пластун в Гент, пише "Тема Спорт".

Саша е силно желан и от Бурсаспор. Тимът за­върши на 13-о място в Су­пер лигата и е амбициран следващия сезон да гони Лига Европа. Наскоро са­мият футболист обяви пред медиите в родината си, че има договор със 7-кратния шампион на Бъл­гария за още една година и мисли да го изпълни, след което да премине в друг отбор. Разградчани обаче може да предпочетат да го продадат сега, вместо да го изпуснат без пари след година. От януари той ще е свободен да пре­говаря и подписва с всеки клуб. Саша умуваше да на­пусне още след края на из­миналия вече сезон, като опция бе завръщане в Из­раел, но се нави да остане заради Димитър Димитров-Херо, който държе­ше да го има в редиците си. Херо обаче вече не е в Лудогорец. Все пак последната ду­ма по евентуален тран­сфер на бразилеца ще има новият силен човек при орлите - Пауло Аутуори.

През изминалия сезон 28-годишният Лукас Саша запи­са 27 мача в елита, като беше титуляр в 17 от тях. Взе участие и в 7 сре­щи в евротурнирите. Бра­зилецът бе използван и ка­то десен бек.

Аутуори пък все още се колебае дали да вземе нови играчи. Той продължава да се запознава с настоящия състав. Близки до него твърдят, че е на мнение, че ще е нужен най-много още един нов футболист. Досега орлите привлякоха Димо Бакалов от Локо Пд и румънския национал Григоре.
 

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки