Защитник на Крусейдърс: Няма какво да губим с българите

Отиваме в България за положителен резултат преди реванша, добави Марк МакКристъл

Защитник на Крусейдърс: Няма какво да губим с българите
Защитникът на съперника на Лудогорец в Шампионската лига Крусейдърс - Марк МакКристъл, разкри своите очаквания за двубоите с българите.
„Ще бъде труден мач.
 
Миналата година те завършиха в последните 32 отбора в Лига Европа. Ще бъде интересно и аз съм развълнуван от това", започна 33-годишният футболист. 
 
„Искаме да играем срещу най-добрите отбори и да се изпробваме срещу топ играчите на Европа, така че ние очакваме предизвикателството. В крайна сметка нямаме какво да губим. Ще отидем там, ще дадем всичко, което имаме, и ще се опитаме да постигнем добър резултат", каза още МакКристъл.
 
„Европейският футбол е върхът - това е мястото, където искаме да бъдем, и там можем да разберем къде точно се намираме на футболната карта. Ще отидем в България, за да постигнем положителен резултат преди реванша вкъщи. Наистина всичко е неизвестно, но ние трябва да се наслаждаваме на предизвикателството", добави бранителят. 
 
„Очевидно те ще бъдат фаворити, защото са един от най-добрите отбори в квалификациите. Но нашата цел е да вземем добър резултат. Може да ни вкарат ранен гол, но ние трябва да сме готови за всичко. Тези европейски отбори са технически много добри и играят футбол, базиран на притежанието на топката. Когато ние имаме топката, трябва да я държим възможно най-дълго", бе мнението на футболиста. 
 
„В България ще има високи температури по това време на годината. А това е още една причина да ни е по-трудно. Ние обаче трябва да сме готови да се борим и да владеем максимално дълго топката. Трябва да бъдем организирани.
 
Трудно ще е да си тръгнем като победители от България. Вече започнахме подготовка за новия сезон, защото до мача с Лудогорец остават три седмици. Дори да отпаднем, ние ще имаме още два европейски мача, а първенството ни така или иначе започва на 4 август", завърши МакКристъл.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки