Бруно Акрапович: Първото полувреме бе тотална катастрофа

"Ще изчакам още два-три дни, за да реша за играчите на проби", заяви треньорът на Локо Пд

Бруно Акрапович: Първото полувреме бе тотална катастрофа

 Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович призна, че е разоварован от играта на своя отбор през първото полувреме при победата със 7:2 над Марица в контролна среща. 

 
"Бе важно да няма контузии както в нашия състав, така и в този на съперника. Сутринта преди мача направихме тренировка, за да бъдем в нужната кондиция за двубоя. Първото полувреме бе тотална катастрофа. Но донякъде е нормално, защото имаме няколко играчи на проби.
 
Второто полувреме вече бе много добро. Не допуснахме нито един удар към нашата врата. Играхме само в половината на съперника и движението беше добро. Просто момчетата трябва да разберат, че е нужно да правят това, което искам.
 
Ще изчакам още два-три дни, за да реша за играчите на проби. Всички заслужават втори шанс. Трудно ми е сега да преценя и да кажа кой става и кой не. Ще изчакам още малко, няма да бързам.
 
Лятото е трудно да се намери добър футболист. Те са на почивки, на море, къпят се. Зимата е по-лесно. Тогава няма какво да работят, не знаят да карат ски и искат да ги вземеш", коментира Акрапович.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки