Англия срещу Белгия в спор за лидерското място в Група Н

Стриптийз клуб тревожи играчите на Саутгейт, Маруан Фелайни излиза като титуляр за съперника

Англия срещу Белгия в спор за лидерското място в Група Н
Довечера в Калининград британците излизат срещу Белгия в голямото дерби на група Н.
 
Двата отбора са с равен актив от по 6 т. и 8:2 голова разлика. В щаба на англичаните обаче бяха суперпритеснени дали футболистите ще имат спокойна нощ преди двубоя, който ще определи само кой ще заеме първото място и кой ще остане втори.
 
Оказа се, че избраният хотел се намира точно срещу най-големия стриптийзклуб в Калининград. Той се слави със солиден оборот независимо кой ден от седмицата е.
 
Довечера има голяма вероятност като резерви да останат имащите общо 9 попадения до момента на мондиала Хари Кейн (5) и Ромелу Лукаку (4). На англичанина, който е голмайстор на турнира, вероятно ще бъде дадена почивка. Той и колегата му в атаката Рахийм Стърлинг ще бъдат заменени от Маркъс Рашфорд и Джейми Варди.
 
Белгиецът Лукаку пък ще отстъпи мястото си на Миши Бачуай. Очаква се да бъде сменена цялата халфова линия и вместо Караско, Витцел, Де Бройне и Муние да започнат Янузай, Шадли, Фелайни и Дембеле.
 
И при англичаните ще има промени и в другите линии. Фил Джоунс и Тим Кейхил ще играят в защита. В средата ще се появят Дани Роуз, Фабиан Делф, Ерик Дайър и Александър-Арнолд.
 
Еуфорията след първите два мача на момчетата на Саутгейт в Русия накара много хора да се надяват, че може да бъде повторено чудото от 1966 г., когато родината на футбола спечели единствената си световна купа. Това се случи на домакинския шампионат след победа с 4:2 над Германия, но единият гол на англичаните бе твърдо нередовен.
 
Един човек на Острова е дотолкова сигурен, че титлата може да бъде вдигната отново 52 г. по-късно, че си направи тематична татуировка.
Джейми Ричардсън се издокара с такава 3 седмици преди края на шампионата. Той отишъл в студиото в понеделник след разгромната победа над Панама с 6:1 и поискал татус с трофея и надпис: „Англия 2018, победител в световната купа".
 
„Аз съм първият човек с такава татуировка, но след финала няма да съм единственият. Бъдете сигурни в това", гордо обявил пред приятелите си в кварталния пъб Джейми. Ричардсън иначе е фен на „Лийдс".

 

ТОВА БОЛИ! Евертън спря Ливърпул за титлата (ВИДЕО)

"Гудисън" видя отново триумф над червените след 14 г.

Тен Хаг чете конско на...медиите

Мениджърът на Юнайтед бесен след публикации за мача с Ковънтри

Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Манчестър Сити излъга Челси и се класира за финала на ФА Къп (ВИДЕО)

Бернардо Силва вкара единственото попадение в срещата

Брентфорд разби Лутън при визитата си, вкара 5 гола на противника си (ВИДЕО)

Между двата тима се получи доста интересен мач

Уест Хам и Нюкасъл обмислят треньорска промяна, и двата тима с мераци към Сари

Италианецът може да избира

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки