Сензациите в пресата: Ударно начало на продажбата на билети в ЦСКА

Локо Пловдив пред договор с трима хървати

Сензациите в пресата: Ударно начало на продажбата на билети в ЦСКА
Най-интересните теми от българския печат днес, 3 юли:
 
„Тема спорт”: Ударно начало на продажбата на билети в ЦСКА
 
ЦСКА пусна вчера билетите за първия си официален мач през новия сезон - домакинството срещу ФК Рига в Лига Европа на 12 юли (четвъртък). Двубоят на "Армията" е с начален час 20:45, като ще са отворени единствено сектори А и В. Ултрасите от Северната трибуна ще са настанени в центъра на сектор В. Билетите са на цена 20 лева за А и 12 лева за В, а място във ВИП ложата струва 150 лева. Децата до 7 години влизат безплатно.
Вчера бе първият ден от продажбата на пропуските и в клуба го отчетоха като доста успешен. Стотици привърженици побързаха да се сдобият с входни талони, броени минути след като станаха налични по обед. Притежателите на абонаментни карти се ползват с предимство. От една страна, те имат 10% отстъпка от цената, а от друга - могат да заявят пропуск за същото място на стадиона, за което важат сезонните им карти. Намалението важи, ако се закупи билет от администрацията на "Армията" или централния офис на Тикетпро в София.
Входните талони за двубоя с ФК Рига са налични на редица места - б административната сграда на "Армията" (дясното крило над съблекалните), фен-магазина на стадиона, на сайта Ticketpro.bg, в бензиностанции 0MV, магазини Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на зала "Арена Армеец".
 
„Тема спорт”: Даниел Димов решава до седмица за Черно море
 
Селекцията на Черно море за новия сезон може да се счита за приключена. Варненци привлякоха четири попълнения - защитниците Ивайло Марков и Пламен Димов, и чужденците Патрик Андраде и Жоржиньо. До седмица ще стане ясно и дали централният бранител Даниел Димов остава на "Тича". Той има предложения от чужбина, които все още обмисля. Димов е обещал на старши треньора Илиан Илиев и на ръководството, че до 10 юли ще обяви решението си. Ако той си тръгне, моряците имали готов вариант за заместник, но според запознати привличането му нямало да е на всяка цена.
Засега Даниел Димов само тренира с Черно море, без да взима участие в контролите. Така ще е и утре, когато варненци срещат Септември София на лагера си в Банско. За момента единственият с по-сериозна контузия е нападателят Радослав Василев, който се възстановява в София и не е с отбора. Новото попълнение за върха на атаката Жоржиньо обаче се включи отлично и се отчете с гол при равенството с Александрия -1:1.
Ръководството на Черно море пък е решило да запази цената на билетите за домакинските мачове на тима. Тя остава 6 лева. Очаква се абонаментните карти да бъдат пуснати малко преди първия мач на "Тича". Варненци започват сезона с домакинство на новака Ботев Враца на 20 юли (петък) от 20:45 часа.
 
„Тема спорт”: Локо Пловдив пред договор с трима хървати
 
Локомотив Пловдив е пред договор с трима от хърватите, които са на проби в тима. Това са нападателят Вилим Посинкобич, халфът Иван Църнов u левият бек Йосип Томашевич. Тримата се представиха на ниво в контролата със Струмска слава в неделя, въпреки че черно-белите паднаха с 2:3. Църнов и Посинкобич вкараха двете попадения. Томашевич е на 24 години и за последно е играл в хърватския Цибаля. Юноша е на Хайдук Сплит. 27-годишният Посинкобич за последно носи екипа на полския Рух Хожув, а 28-годишният Църнов, който е с босненски произход, е ритал за Железничар Сараево, Шериф Тираспол и Жрински Мостар.
"Вилим Посинкобич има качества. Имаше проблем, когато дойде при нас. Изпитваше болки и му бе трудно да тренира. Сега всичко е наред, докторът се погрижи за него. Вижда се, че има потенциал. Искам да го видя в още една контрола, но вярвам, че може да ни помогне. По-близо е до това да подпише, отколкото да го освободим. Йосип Томашевич е интересен футболист, ляв бек. Притежава всичко, което ми харесва и търся. Включи се към отбора малко по-късно, но има качества. Ще го погледам още малко, преди да реша окончателно. Идва от Първа лига на Хърватска. Иван Църнов също ми харесва. Има техника, има качества. Той притежава хърватски паспорт и няма проблем да подпишем с него. Приближава се до договор", каза пред "Тема спорт" наставникът ма смърфовете Бруно Акрапович. 
Той коментира и представянето в контролата със Струмска слава. "През първото полувреме всичко беше наред. Играхме така, както искам. През втората част направихме доста смени и изгубихме контрола върху мача. Преди срещата имахме три много интензивни тренировки и това е трудно за момчетата в този период от подготовката. Няма нищо страшно. От загубата може да научиш повече, отколкото от победата", добави треньорът на Локо Пловдив.

 

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки