Шок на "Герена": Бока Хуниорс отказа мача с Левски

„Сините" още не знаят какво да правят с юбилея за Гунди

Шок на "Герена": Бока Хуниорс отказа мача с Левски

Шок и ужас се въз­цари на „Герена" след изненадващо новина от Аржентина. „Сини­те" шефове са били ин­формирани, че колосът Бока Хуниорс отказва мача, който трябваше да играе с Левски на 19 август по повод 75-ата годишнина от рож­дението на легендата Георги Аспарухов. Сре­щата, която на „Гере­на" определиха като „грандиозен футболен спектакъл", беше анонсирана още в на­чалото на месец май. Оттогава се  продават и билети за нея, а це­ната им достига до 999 лева.

Левскарите са нау­чили в събота, че Бока Хуниор няма да идва в София, а към днешна дата въобще не са на­ясно какво да правят с юбилейния мач за Гунди. Търси се друг съ­перник, но по това време първенствата в Европа вече ще са започнали и ще е много трудно Бока Хуниорс да са замени с от­бор, който дори малко се доб­лижава до рено­мето на аржентинците.

Интересно е да се уточни, че вчера продължаваха да се про­дават билети за мача Левски - Бока.

Аржентинският ко­лос е отменил и учас­тието в турнира „Жуан Гампер", организиран от Барселона. От Бока Хуниорс са обявили, че няма да идват в Ев­ропа, защото трябва да се подготвят за ма­чове от Копа Либертадорес. Каталунците обаче са били уведо­мени още преди 10 дни за решението на гранда от Аржентина и веднага са започнали да търсят отбор, за да запълнят „Жуан Гам­пер". Те са поканили германския Борусия Дортмунд, а след това и италианския Наполи, но са получили отказ.

Иначе казано - Бока Хуниорс прецака и Левски, и Барселона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки