Шефът на футболния съюз в Германия подкрепи Льов

"Трябва да разберем причините, заради които футболистите не се представиха на тяхното обичайно ниво", заяви Гриндел

Шефът на футболния съюз в Германия подкрепи Льов

Шефът на Германския футболен съюз Райнхард Гриндел подкрепя селекционера на германския национален отбор Йоахим Льов и мениджъра на тима Оливер Бирхоф.

"Решихме да изградим отново състава с Йоги Льов. Днес няма никой, който да вижда нещата по различен начин. Очакваме подробни анализи на представянето на националния отбор и причините за отпадането от световното първенство", коментира Гриндел за списание “Кикер”.

Очаква се анализите за играта и цялостното представяне на Бундестима през лятото да бъдат напълно готови в първите дни на септември.

"Трябва да разберем причините, заради които футболистите не се представиха на тяхното обичайно ниво. Вероятно става дума за сериозни промени в самия състав или сред тези, които стоят зад отбора. Визираме представянето във важните мачове. Ще имаме подробни дискусии пред края на август и искаме да те да доведат до възвръщане на старата ни сила. Йоги Льов ни изложи тезата си защо някои футболисти не са играли на нивото, на което могат. Още по-подробен анализ изисква доста повече време", каза още Райнхард Гриндел.

Германия отпадна след груповата фаза на Мондиал 2018, четири години след като спечели титлата от световния шампионат в Бразилия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки