Нов в Левски предупреди: Познавам Вадуц, няма да е лесно

Ето какво заяви Давиде Мариани

Нов в Левски предупреди: Познавам Вадуц, няма да е лесно

Вадуц е добър отбор и футболистите на Левски трябва да бъдат концентрирани през всичките 90 минути на първия мач, ако искат да спечелят, предупреди халфът Давиде Мариани. Той пристигна в българския тим от швейцарското първенство и е отлично запознат със съперника на "сините" в Лига Европа, който играе във втора дивизия на страната.

 

"Чувствам се добре, както обикновено. Щастлив съм, че ще изиграя първия си мач за Левски. Моите съотборници са много добри футболисти и хора. Приеха ме добре и се чувствам като у дома си. Благодарен съм за това.

 

Предстои ни труден мач. Познавам Вадуц и няма да бъде лесно. Ще бъде битка, но ние можем да спечелим. Те са компактен отбор и са повече биткаджии. Имат и скорост, така че трябва да бъдем концентрирани 90 минути. В нашия отбор обаче има футболисти от много високо ниво и това прави разликата с тях. Да, в днешни времена и по-малките отбори могат да се справят добре, така че не бива да ги подценяваме. Ще спечелим, ако покажем качествата ни и играем нашата игра.

 

Работихме много в последните седмици с всички тези двуразови тренировки. Повечето футболисти са здрави и сме готови", каза той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки