Етър предложи на бивш голмайстор на Левски

Той е заявил, че иска да си намери отбор в чужбина

Етър предложи на бивш голмайстор на Левски

Етър е отправил оферта към нападателя Исмаил Иса, разбра "Тема Спорт". 29-годишният таран е свободен агент, след като договорът му с Дунав изтече и той не стартира подготовка с отбора. Иса още не е дал конкретен отговор на предложението от Етър. Той е заявил, че иска да си намери отбор в чужбина и едва ако пропадне такава опция, може да се замисли за оставане в България. Иса се включи силно за Дунав през пролетта, като записа 11 мача и 4 гола и имаше принос за оставането на русенци в елита. В момента в Дунав е бразилският нападател Да Силва, който може да подпише.



В Етър пък са наясно, че не могат да разчитат на Иса на този етап и вече работят по привличането на чуждестранен нападател. Болярите очакват такъв през тази седмица. Красимир Балъков ще опита да привлече и още един играч за върха на атаката освен този, който трябва да пристигне в следващите дни. Етър ще се раздели с досегашния си голмайстор Алиун Бадара. Виолетовите ще разтрогнат договора му по взаимно съгласие. Контрактът изтича другото лято, но Бадара иска да остане в Португалия, за да е до бременната си съпруга.



Етър вече привлече централния защитник Артьом Артюнин, левия бек Крум Стоянов и плеймейкъра Никола Колев. Естонецът е на 28 г., а за последно е играл в Талин Калев в елита на родината му. Артюнин има дълъг стаж в Левадия, както и 6 участия за Естония през 2013 г. и 2014 г. Крум Стоянов (26 г.) също пристигна в Етър след престой на север - през пролетта беше в беларуския Динамо Минск. 23-годишният Никола Колев пък ще изкара втори пореден сезон под наем в Етър от ЦСКА. През изминалия шампионат той записа 21 мача в елита. Бранителят на армейците Пламен Гълъбов също бе преотстъпен на болярите. Сега обаче ЦСКА възнамерява да го задържи и негово завръщане в Етър не стои на дневен ред.

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки