Кристиано излезе с емоционално послание към Реал (Мадрид)

Звездата с първи думи след трансфера в Ювентус

Кристиано излезе с емоционално послание към Реал (Мадрид)

Минути след като стана ясно, че Кристиано Роналдо ще продължи кариерата си в Ювентус, в сайта на Реал (Мадрид) се появи послание на футболиста. Ето какво гласи то:

Годините, които прекарах в Реал и в Мадрид са може би най-щастливи в моя живот. Изпитвам чувства на огромна благодарност към отбора и града и мога само да благодаря на хората за любовта и обичта, която получих.

 

Вярвам обаче, че е дошло времето да отворя нова страница в живота ми и затова помолих от клуба да приеме молбата ми за трансфер. Усещам, че това е правилното действие и моля нашите последователи да ме разберат.

 

Това бяха невероятни и уникални девет години за мен. Всичко бе изпълнено с вълнение. В Реал винаги е трудно, защото очакванията са много сериозно. Това не ме е притеснявало никога. Знам, че никога няма да забравя това, че тук усещах футбола по уникален начин.

 

Имах невероятни съотборници, както на терена, така и в съблекалнята. Усещах топлото посрещане на трибуните на „Сантиаго Бернабеу” всеки път, когато побеждавахме. Спечелихме заедно три поредни Шампионски лиги и общо четири за пет години. А с тяхната помощ, аз успях на индивидуално ниво да имам честта да спечеля четири Златни топки и три Златни обувки.  Всичко това стана, благодарение на този огромен клуб.

 

Реал Мадрид завладя сърцето ми, както и това на моето семейство. Затова искам да благодаря повече от всякога: на клуба, президента, директорите, колегите ми, лекарите, физиотерапевтите, работниците и всички, които правят всичко възможно и работят неуморно Реал да е толкова голям клуб.

 

Благодаря още веднъж на феновете на Реал Мадрид. Благодаря и на испанския футбол. За деветте години, които бях част от Ла Лига играех срещу страхотни съперници. Цялото ми уважение и признание за всеки един от тях.

 

Знам, че е дошло времето за промяна. Тръгвам си, но цветовете на фланелката и самата тя винаги ще я чувствам като моя, където и да бъда.

 

Благодаря на всички и разбира се, както казах за първи път на нашия стадион преди 9 години: Hala Madrid!", написа CR7 в официалния сайт на Реал Мадрид.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки