Сензационна промяна в екипите на Реал (Мадрид)

Вижте от какво се лиши „белият балет” за новия сезон

Сензационна промяна в екипите на Реал (Мадрид)
Доминаторът в Шампионската лига през последните години Реал (Мадрид) предприе огромна промяна за новия сезон.
 
„Белият балет“ не само остана без суперзвездата си Кристиано Роналдо, но през 2018/19 ще бъде и без корона. Това стана ясно от появилите се в интернет снимки на третия екип на Кралския клуб.
 
През новия шампионат тимът ще играе в традиционното си бяло, а резервният екип ще бъде черен. Третият обаче е червен. На появилите се негови снимки се забелязва отсъствието на короната от емблемата на „белия балет“ върху фланелките, но тя все пак присъства върху гащетата от третия екип.
 
Символът на кралската власт се завръща върху екипите на Реал (Мадрид) през 1941 година, когато две години след края на Гражданската война в Испания короната отново е поставена върху клубното лого.
 
 
Преди това в продължение на десет години Реал (Мадрид) играе без корона на емблемата, тъй като страната не е монархия. По същото време и думата Реал отпада от името на клуба.
 
 
Както е известно, в последните години „белият балет“ умишлено премахва кръста върху короната от емблемата си за фланелките, които продава в мюсюлманските държави.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки