Цвети Найденова натири гадже

Така е по-добре, заяви олимпийската медалистка

Цвети Найденова натири гадже
Бронзовата медалистка с ансамбъла по художествена гимнастика от олимпиадата в Рио де Жанейро Цветелина Найденова е без гадже. Това призна самата тя и така потвърди слуховете, че е разделена със скандалния рапър Марсел Величков - Марсо.
 
Цвети направи това в популярния в последните дни чат с фенове и приятели в инстаграм, в който се задават различни въпроси и се отговаря искрено. Още първото питане беше удар в „десетката".
 
„Имаш ли си гадже?", попитаха я, а отговорът бе категоричен: „Не". По-късно Цвети даде и малко повече подробности за раздялата си с Марсо. „Така е по-добре", обясни тя.
 
 
Двамата бяха заедно няколко години въпреки неодобрението на хората около Цвети. Причината за него е скандалният имидж на рапъра. Той не спира да реди нецензурни рими в парчетата си. В много от клиповете към тях Марсел опипва различни момичета, като видеата все по-често се приближават до чисто порно.
 
Каква е причината за раздялата им с Найденова не е ясно, но след нея Величков е станал още по-брутален. Той качва в социалните медии клипчета със свои приятели, в които компанията сипе различни гадости на тема секс и жени.
 
 
Красивата грация от своя страна изглежда далеч по-спокойна и уравновесена без рапъра до себе си. Тя се е посветила на треньорската дейност -помощник е в националния ансамбъл девойки. Успява да намери време и за почивка, като отскача до морето в компанията на приятелки.
 
 
По  време  на чата Найденова потвърди и новината на „България днес" от преди няколко месеца, че се е сдобрила с Цвети Стоянова. Двете отново са си близки и са преодолели различията, които имаха.

 

Нургюл Салимова с четвърто поражение в Торонто

Тя отстъпи с черните фигури на индийката Хумпи Конеру

Френски министър разкри дали откриването на Олимпиадата ще е на "Стад дьо Франс"

Вижте подробности

Изписаха от болница двукратен шампион на Тура

Вингегор под въпрос за обиколката на Франция

Франция и Германия приемат Световното по хандбал за мъже през 2029 година

Вижте подробности

Олимпийските игри тръгнаха с резервния огън

Вижте защо

Ново уникално постижение на Петър Стойчев

Остават още четири маратона, закани се плувецът

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Нургюл изпусна спечелена позиция и записа втора загуба (ВИДЕО)

До края на Турнира на претендентките остават още четири кръга

Местят церемонията по откриването на Париж 2024?

"Стад дьо Франс" може да приеме събитието

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки