Бедни ми Левски, защо ти трябваше да се излагаш в Европа! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кой набута тези ментета-футболисти на Спас Русев

Бедни ми Левски, защо ти трябваше да се излагаш в Европа! (ВИДЕО+СНИМКИ)
Левски записа нов срамен епизод в историята си. "Сините" отпаднаха от скромния Вадуц, въпреки че спечелиха реванша на ст. "Георги Аспарухов" с 3:2. Българите обаче бяха загубили първата среща с 0:1.
 
 
За "Синя България" остават следните болезнени въпроси: Кой докара тези ментета-футболисти?Кой ги е гледал? Кой ги е одобрявал? Кой е прибирал комисионните? Защо бяха изгонени българи като Вутов и Панайотов? А се налагаха недоразумения като Цветкович, Буш Блаилд, Белмонт и останалите? Какво е виновен Спас Русев, който осигури същия бюджет като ЦСКА и сега трябва да търпи този срам?
 
 
Тепърва феновете ще търсят отговорите. Те вече произнесоха първата си присъда - поискаха оставката на Делио Роси най-вероятно ще я получат. След последния съдийски сигнал пък към терена полетяха счупени седалки.
 
 
Мачът започна с очакван натиск на "сините", които имаха да наваксват в резултата. В действията им обаче имаше много брак. В 11-ата минута все пак Обертан получи подаване в наказателното поле и опита да изненада вратаря на Вадуц с изстрел в близкия ъгъл. Хирцел обаче внимаваше и спаси. Малко след това Йерсон Кабрал стреля извън наказателното поле, а стражът на гостите плонжира и извади топката в корнер.
 
 
В 20-ата минута Буш отправи удар, но след рикошет в крака на съперников защитник топката излезе в корнер. 
 
Вадуц нанесе своя удар в 25-ата минута, когато Кулибали вкара гол, подобен на онзи от преди седмица. Нападателят получи пас от Досу, който се разходи между цялата защита на Левски и с изстрел извън наказателното поле изведе гостите напред в резултата.
 
 
Левски отговори с масиран натиск. В този момент "сините" вече се нуждаеха от три попадения, за да продължат напред. Давиде Мариани пробва шут извън наказателното поле. При опит за центриране на Яблонски топката пък кацна върху напречната греда. Изстрел от фаул на Жорди Гомес мина над вратата. В този момент от трибуните се чуха бурни освирквания.
 
 
Така се стигна до 35-ата минута, когато Левски изравни. Габриел Обертан заложи топката на Серджиу Буш и румънецът вкара с хубав диагонален изстрел - 1:1. 
 
В 42-ата минута Буш можеше отново да зарадва феновете на Левски. Той засече с глава центриране на Кабрал, но топката мина встрани от вратата на гостите.
 
 
На почивката Делио Роси извърши изненадваща смяна. На мястото на капитана Божидар Митрев влезе Мартин Полачек, за когото това беше дебют със "синята" фланелка.
 
Левски се хвърли в атака от първата минута на второто полувреме и веднага се стигна до две опасности пред вратата на Вадуц, а в 53-ата минута Аймен Беалид вкара за 2:1. Той се възползва от грешка в отбраната на гостите отблизо прати топката в мрежата.
 
 
Само 120 секунди по-късно "сините" допуснаха нов гол. Резервата Полачек тръгна да излиза неразчетено и беше изпреварен от Тачич, който с глава засече подаване на Гаич - 2:2.
 
Попадението сякаш прекърши ентусиазма на Левски и футболистите на Делио Роси позволиха на съперника за изнесе играта.
 
 
В 65-ата минута Буш остана сам срещу вратаря, преодоля го, но скъси ъгъла и не можа да отправи изстрел към вратата. Малко след това румънецът и съотборниците му поискаха дузпа. Буш опита да премине Визер, а топката се удари в ръката на футболиста на Вадуц, но съдията прецени, че няма основание да свири.
 
 
Четвърт час преди края Буш си изработи наказателен удар и сам се нагърби с изпълнението. Ударът му от бялата точка обаче беше спасен. В този момент от трибуните започнаха мощните скандирания за оставка. 
 
 
В 85-ата минута припламна искрица надежда, че Левски все пак може да елиминира Вадуц. Страхотно попадение на Йерсон Кабрал донесе успеха, но не и класирането на "сините".
 
 
 
Двама разделят първото място при голмайсторите в efbet Лига (ВИДЕО)

Вижте класирането на най-добрите стрелци

Националите ни по футзал преодоляха предварителния кръг на квалификациите за Евро 2026 (ВИДЕО)

Вижте подробности

Спас Делев удължи договора си с Лудогорец

Георги Дерменджиев разкри новината

Дерменджиев: След двата гола, мачът беше под наш контрол

"Винаги се играе по-спокойно в мачовете, когато водиш в класирането", заяви той

Киров: След червения картон ситуацията излезе извън контрол

„Трябва да обръщаме внимание на положителните неща.“, призова треньорът на Арда

Радослав Кирилов: Не сме спирали да вярваме

Нападателят на ЦСКА 1948 донесе собственоръчно обрата срещу Локо София

Дончич: Нямаме психика

"Ще се борим до последно за оставане в елита", заяви треньорът на Локо София

Валентин Илиев: Нещата ще вървят към по-добро

"Показахме друго ниво", доволен бе треньорът на ЦСКА 1948

Димитър Костадинов за Сираков: Ако има поне капчица чест, да върне акциите на Левски!

Вижте какво заяви председателят на сдружение "Левски на левскарите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки