Учителка в детска градина влиза в клетката

„С децата съм по-скоро приятел, отколкото строг авторитет"

Учителка в детска градина влиза в клетката

 Зрелищен мач се задава на 2 август в гала вечер в Свети Влас. Срещата в клетката между най-добрите ни ММА състезателките се организира от веригата MAXFIGHT. Анита Доганова ще застане срещу Александра Тончева след две победи в професионалния ММА. 

 
Бижу, което впечатлява със своята женственост, Анита е истински войн в клетката. Родена е на 21.12.1989 г. в София. По професия е учителка в детска градина - работа, която ежедневно й напомня за истински важните неща в живота - да имаш сетивността да празнуваш първата си рисунка с тебешир като награждаване с олимпийски медал, да прегръщаш без повод, и да гледаш на всичко, което те заобикаля, като на дар. 
 
 
„С децата съм по-скоро приятел, отколкото строг авторитет. Ако не споделяш тяхното пламъче и не трептите на една забавна честота, няма как да имате диалог и да се случат нещата“, казва Анита пред "Бургас инфо". 
 
С бойните спортове се среща, когато е на 18. И те се превръщат в новата й страст. “Смесените бойни изкуства са комплексен спорт и изискват изключително много работа във всеки един аспект на играта - в стойка, на земя. За да си добър, трябват упоритост и постоянство, категорична е Анита. - В България е много трудно за жените да се развиват в този спорт, просто защото сме прекалено малко. Единственият ни шанс е да търсим изяви в чужбина, но повечето чужди вериги те търсят една или две седмици преди самата среща и е много трудно за такъв кратък период да "влезеш" в активна състезателна форма. Срещата на 2 август няма да е никак лесна и подготовката върви отлично - с тренировки по два пъти на ден, кръгови тренировки, крос, спринтове, спаринги. Работим върху изградена стратегия срещу съперника.“
 
Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

Серафим Тодоров: Флойд Мейуедър трябва да ми се отблагодари

Вижте подробности

Международната боксова асоциация с нови проблеми

Асоциацията на летните олимпийски международни федерации я изключи

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки