УДАР ЗА ЛИВЪРПУЛ: Окслейд-Чембърлейн пропуска целия сезон

Юрген Клоп съобщи изключително неприятна новина за феновете

УДАР ЗА ЛИВЪРПУЛ: Окслейд-Чембърлейн пропуска целия сезон

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи изключително неприятна новина за феновете на тима.

Германският специалист сподели, че полузащитникът Алекс Окслейд Чембърлейн ще пропусне целия предстоящ сезон.

Чембърлейн получи тежка контузия в полуфинала от Шампионската лига срещу Рома през април тази година и трябваше да претърпи операция на коляното.

Клоп увери, че всички в клуба са били наясно с периода на възстановяване на Чембърлейн, но сега прави това публично достояние.

„Може би в момента е точното време да кажем на хората, че през новия сезон Окс ще бъде фокусиран единствено върху възстановяването си и рехабилитацията си. Знаем за това от деня, в който той се контузи, а след успешната операция просто вече бяхме сигурни. Надявам се, че всеки ще разбере тази информация правилно. Няма никаква промяна, периодът е този, който беше предвиден и планиран. Единственото ново нещо в случая е, че даваме повече подробности публично“, коментира Юрген Клоп.

„Операцията на Окс, която се състоя в деня на реванша с Рома бе изключително успешна и възстановяването му започна изключително добре. Истината е, че се готвим за предстоящия сезон, знаейки, че той няма да бъде с нас на терена в официалните мачове. Ако го видим в някой от тях, то това ще бъде бонус за нас“, допълни германския специалист.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки