ОФИЦИАЛНО: Ясен е съперникът на Левски за мача в чест на Гунди

Вижте кой гранд ще смени Бока Хуниорс

ОФИЦИАЛНО: Ясен е съперникът на Левски за мача в чест на Гунди
Седемкратният европейски клубен шампион Милан е съперникът на Левски за мача в чест на 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов, обявиха организаторите „Moko Solution“.
 
„Росонерите“ заменят Бока Хуниорс, след като аржентинският гранд отказа първоначалния си ангажимент за 19 август.
 
До сега се говореше, че само Делио Роси спъва финализирането на разговорите с италианците, тъй като наставникът държеше датата на срещата да не се променя. С напускането на треньора обаче нещата явно бързо са се уредили.
 
Има промяна в деня на мача. Срещата ще се играе на 11 август, а не на предварително обявената дата. Началният час - 19:43 ч. остава същият. От „Moko Solution“ уточниха, че вече закупените билети за мач с Бока Хуниорс на 19 август ще важат без да се прави презаверяване.
 
Милан е един от клубовете, които са свързани по интересен начин с кариерата на Гунди. След мачовете на „росонерите“ и Левски през 1967 г. италианският гранд прави опит да привлече Аспарухов в редиците си.
 
Нападателят вкарва и двата гола за „сините“ при загубата с 1:5 в Милано и домакинското 1:1, а треньорът на „червено-черните“ Нерео Роко е направо влюбен в качествата на българския таран.
 
Според митологията от Милан предлагат 5 милиона долара за Гунди, но любимецът на „сините“ фенове отказва с думите: „Има една страна - България, в нея има един отбор - Левски. Може и да не сте го чували, но в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра!“.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки