Борислав Михайлов получи купата, спечелена от националния отбор по плажен футбол

Президентът на БФС изрази своето задоволство от забележителния прогрес, който атрактивния спорт бележи в България и оцени високо трофея

Борислав Михайлов получи купата, спечелена от националния отбор по плажен футбол

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов проведе среща със селекционера на националния отбор по плажен футбол Симеон Христов, на която му бе официално връчена купата, която българският отбор спечели с отличното си представяне на ЕВРОлигата по плажен футбол. Националите записаха 3 изразителни победи над своите съперници, с което, освен че заеха първото място в своята група, си осигуриха и участие във финалната фаза на ЕВРОлигата през септември в Сардиния, Италия. Спечеленото отличие е първо в исторята на плажния футбол в България.

Президентът на БФС Борислав Михайлов изрази своето задоволство от забележителния прогрес, който атрактивния спорт бележи в България и оцени високо трофея, който ще бъде изложен в музея на футбола в Национална футболна база „Бояна“.

На срещата между Борислав Михайлов, президента на АФЛ Румян Вълков и Симеон Христов, който пристигна в София за четвъртия и петия кръг от държавното първенство по плажен футбол, бяха обсъдени възможностите за развитие на плажния футбол в страната и съвместните усилия в тази насока. Борислав Михайлов пожела успех на отбора във финалите на ЕВРОлигата и заяви своята надежда за нови постижения.

Мачовете от четвъртия и петия кръг от държавното първенство по плажен футбол ще се проведат на „Спортна София“ на 21 и 22 юли.

ПРОГРАМА ЗА 4 И 5 КРЪГ

21.07.2018 г. (събота)

9.30 ч. Екомет Вила Марк - СА МВР – отложена среща от 1-ви кръг

16.45 ч. Екомет Вила Марк - ФК Русе

18.00 ч. ФК Свети Никола - УВСК Н.Й.ВАПЦАРОВ

19.15 ч. ФК Локомотив Бургас - МФК Спартак

22.07.2018 г. (неделя)


9.45 ч. ФК Локомотив Бургас - УВСК Н.Й.ВАПЦАРОВ

11.00 ч. ФК Свети Никола - МФК Спартак

12.15 ч. СА МВР - ФК Русе

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки