ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА обжалва червения картон на Бодуров

Вижте какви са мотивите на армейците и какво твърдят от Рига

ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА обжалва червения картон на Бодуров
Ръководството на ЦСКА ще обжалва червения картон на Николай Бодуров, показан му от съдията Фуркат Атажанов след епичната победа с 5:3 след дузпи над Рига като гост в реванша от първия предварителен кръг на Лига Европа.
 
Казахът изгони капитана, Кристиян Малинов и още двама от домакините, защото се сбиха след победното попадение от бялата точка на Кирил Десподов. В началото на второто полувреме пък реферът показа втори жълт картон на Тиаго Родригес.
 
Според шефовете на „червените" Бодуров не е участвал в мелето след двубоя, а е опитвал да разтърве футболистите. Като доказателство от „червения" щаб щели да пратят видео материал в УЕФА.
 
Ако от европейската централа пренебрегнат жалбата, в следващия мач от Лига Европа срещу Адмира Вакер в четвъртък на стадион „Българска армия" от 20:00 ч. „червените" ще са без тримата с червените картони - Тиаго, Бодуров и Малинов, както и без Енрике Рафаел. Техничният бразилец е със счупена ключица и няма да рита поне месец за ЦСКА. 
 
Според домакините от „Рига" до мелето след дузпите се е стигнало, след като Малинов е наплюл в лицето съперник.
 
„Не видях какво се случи веднага след дузпите, но момчетата казаха, че един от ЦСКА се е изплюл в лицето на един от нашите играчи. Футболистите на ЦСКА бяха по-спокойни при дузпите и затова спечелиха", твърди помощник-треньорът на Рига Веско Бранимиров.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки