Президентът на БФЛА награди Начева и Цонов

Шампионката и нейния наставник бяха посрещнати с бурни аплодисменти от зрителите дошли на ст. "Берое"

Президентът на БФЛА награди Начева и Цонов

Президентът на Българската федерация по лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов награди световната шампионка за девойки в тройния скок от Тампере 2018 Александра Начева и нейния треньор Стойко Цонов. Шампионката и нейния наставник бяха посрещнати с бурни аплодисменти от зрителите дошли на ст. "Берое", за да набюлдават стартовете от втория ден на Балканиадата по лека атлетика в Стара Загора. 

"Поздравявам изключителната Александра Начева за нейния успех и завоюването на световната титла в една наистина българска дисциплина.
 
Поздравявам нейния треньор Стойко Цонов. Поздравявам и всички хора, които стояха зад тях и им вярваха, защото всичко най-добро и големите успехи пред Александра и Стойко предстоят. Радвам се, че тук с нас на Балканиадата е и министърът на младежта и спорта Красен Кралев на който искам да балгодаря, че отново е с нас и винаги е бил с нас", заяви в словото си Добромир Карамаринов. Той връчи на Начева и нейния треньор последни модели мобилни телефони предоставени от телекомуникационния партньор на федерацията А1. За пореден път водещия български телеком А1 предоставя награди за успелите ни атлети. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки