Ще създадем доста проблеми на ЦСКА, обеща Лаптопа

Двубоят с тях ще е последният ни на „Васил Левски“, съобщи Костадин Ангелов

Ще създадем доста проблеми на ЦСКА, обеща Лаптопа

Главният мениджър на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов заяви, че тази година тимът няма да се бори за изпадане и отново ще обърка прогнозите на всички.

След края на миналия сезон той обяви, че начело на тима ще застане помощникът му до тогава Росен Кирилов.

В петък той записа първа победа начело на Витоша - 2:1 над Дунав Русе.

"Казах още преди мача и го споделих пред момчетата, че отборът ще бъде надграден през тази година и ще търпи развитие. Очаквах, че ще победим Дунав, защото ги познавам добре. Разполагаме с млади и талантливи момчета. За разлика от повечето клубове в България, ние се развиваме в правилна насока. Не залагаме на куп чужденци и скъпи играчи. Оптимизираме школата си така, че тя да ни дава млади таланти. Отборът ни се подмлади и съм сигурен, че нещата ще продължат в тази положителна насока", заяви Ангелов пред "Тема Спорт".

"Аз предложих на президента Росен Кирилов да поеме отбора, защото бях сигурен, че е дошъл моментът му. Не съм се съмнявал в него. За да успее един треньор, не е нужно само да разбира от футбол. Той трябва да е интелигентен, да е добър като човек, за да може да му се отварят вратите. Убеден съм, че когато си работлив, тогава и шансът ще е на твоя страна. Той комбинира всички тези качества", добави главният мениджър на Витоша.

Относно целите и амбициите през новия сезон, той сподели:

"Мисля, че ние пак ще се представим по-добре от това, което всички очакват. Всички мислеха, че миналата година ще изпаднем, но това не стана. Сега вярвам, че ще се представим много по-добре, отколкото това, което се коментира, че ще се борим за оставане".

Ангелов не изключи привличането на още един или двама нови.

"По принцип селекцията ни е приключила, но във всеки един момент е възможно да се вземат един или двама човека, докато не е затворен трансферният прозорец. Така че го оставям като вариант за нас. Не че търсим, но ако попаднем на млад, силен футболист, няма да се откажем от него. Така беше и с Анте Рения, но там стана случайно, защото той наистина трябваше да влиза в казармата и затова разтрогна с Пирин. Но се оказа, че са го отложили с една година, а ние се възползвахме и го взехме. Той е играч, който ще ни помогне много”.

Във втория кръг Витоша Бистрица приема ЦСКА. Мачът е на 29 юли (неделя) от 20:45 часа на "Васил Левски".

"Ще имаме проблеми за мача с ЦСКА, защото титулярните ни крайни защитници са наказани. Не мога да ви кажа дали ЦСКА ще ни победи или не, но със сигурност ще им създадем доста проблеми. Това ще е единственият ни мач на "Васил Левски". Оттам нататък всички ще се играят на нашия стадион, включително и с Левски. Просто имаме да довършваме някои неща по стадиона. Направихме нов сектор за гости и скоро всичко ще е наред."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки